FASHION GURU:

Plesačica Tina treba se ugledati na Juditu, osim ako planira prodavati sladoled

  • 28.06.2019 u 13:44

  • Bionic
    Reading

    Naš modni kritičar Fashion Guru prokomentirao je outfite dvaju poznatih dama koje njeguju posve drukčiji modni stil na otvorenju jednog zagrebačkog bara

    Skoro pa uvijek chic Judita Franković je i ovoga puta uspjela omiljeni retro vintage stil prenijeti kako treba, ne doslovno, već moderno, a ipak klasično.

    OTVORENJE BARA

    Ljetni tulum na otvorenom: Nema tko nije došao na novo hit mjesto u gradu

    Pogledaj galeriju

    Mini suknja, lijepa bluza, zlatne štiklice i široki osmijeh... Judita je izvrsno složila ovu modnu kombinaciju, dok bi isto tako nasmiješena Tina Walme mogla prodavati sladoled kako je odjevena.

    Ima bolju figuru od Lidije Bačić, pa čak mogu reći da je i bolje odjevena, jer ono sto nosi Lidija to se ne može nazvati odjećom. Iskreno, upitno je zove li se uopće ovo odjećom jer vidim samo neke trake.

    Prezgodna Tina svjesna je svog izgleda, ali potencirati ga baš ovako, a nije Crikvenica, nego centar grada, ne znam koliko je baš pristojno. Možda griješim pa je to plesni outfit jer je imala nastup.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.