PIJANA I LUDA

Tara Reid izbačena je iz dućana nakon incidenta

24.04.2013 u 08:44

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Američka pita', urlala je na prodavačicu dućana koja joj nije htjela odobriti popust te su je dva zaštitara izvukla na ulicu. Posjetitelji tvrde da je bila pijana

Tara Reid navodno je bila usred shoppinga u dućanu All Saints, u kojem je tražila kombinaciju koju bi mogla nositi na glazbenom festivalu Coachella, kad su joj iznenada 'popustile kočnice' te je počela vrištati na prodavačicu koja joj nije odobrila popust zbog njenog celebrity statusa. Uz pratnju zaštitara izbačena je iz dućana.

'Urlala je i zaštitari su je morali izvesti iz trgovine. Činilo se da je pijana', rekao je jedan od posjetitelja dućana koji je prisustvovao ispadu temperamentne plavuše.

Njezin glasnogovornik, koji je bio uz nju tijekom nesretnog incidenta, tvrdi da je riječ o nesporazumu.

'Tara uvijek ima enormno velike popuste u svim engleskim lancima dućana All Saints, kao i u Parizu, zato što je hodajuća reklama za njihovu robu. Napomenuli smo im to, ali nisu nas poslušali. Mislila je kako to nema smisla i zamolila ih da ponovno provjere. Nije bila pijana. Ljudi vole govoriti kako se uništila od alkohola, ali svi koji to govore nisu na njezinoj strani', objasnio je glasnogovornik, koji tvrdi da je glumica samostalno napustila trgovinu.