skup ukus

Tanja Dragović i Jelena Karleuša gaje ljubav prema istim krpicama

09.06.2017 u 11:10

Bionic
Reading

Tatjana Dragović uvijek izgleda besprijekorno dotjerano, no ovoga puta za oko su nam zapele skupocjene cipele koje obožavaju i svjetske zvijezde, a ljubav prema istim cipelama pokazala je i srpska pop pjevačica Jelena Karleuša, za koju je domaći dizajner Juraj Zigman izjavio da najbolje predstavlja 'DNK njegova brenda'

Na jučerašnjem događanju Büroa 24/7 među brojnim poznatim damama za oko nam je zapela Tatjana Dragović, bivša supruga Gorana Ivaniševića, koja se kao i uvijek pojavila dotjerana od glave do pete u vrućim i trendi komadima.

Lijepa Tatjana je ovom prigodom odjenula lepršavu asimetričnu bijelu haljinu s romantičnim volanima, uz koju je kombinirala klasičnu crnu Chanelovu torbicu i Fendijeve gležnjače na pruge, za kojima su poludjele i slavne dame izvan Lijepe Naše.

  • +12
Poznate dame na predstavljanju Büroa 24/7 Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nedavno se u istim cipelama pojavila i britanska pjevačica Rita Ora, a svoje je mezimice odabrala u ružičastoj boji. Rastezljive čizme s gumicom koje krojem podsjećaju na vunene čarape prodaju se po paprenoj cijeni od 6600 kuna.

Pjevačica kosovskih korijena kombinirala je Fendijeve čizmice uz crnu midi haljinu s patentnim zatvaračem i ružičastim sunčanim naočalama. U skupocjenim Fendijevim cipelama plavokosa pjevačica je pokazala da u svakom trenutku vodi računa o stajlingu, pa čak i u šetnji svog krznatog ljubimca.

👩🏼

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

U trendi cipele zaljubila se i srpska pop pjevačica Jelena Karleuša, a svoje je fendice nosila na snimanju talent showa 'Zvezde Granda'. Karleuša je ružičaste gležnjače kombinirala uz kratku bijelu haljinu balerina kroja i šarenu torbu Alexandera McQueena cvjetnog uzorka.

Hello world, I'm back on my 👣

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Pjevačica je toliko oduševljena svojim novim cipelama da je sa svojim fanovima na Instagramu podijelila i fotografije tek raspakiranih cipela. Kao ljubiteljica visoke mode, Karleuša je poznata po istančanom modnom ukusu i ljubavi prema dizajnerskim komadima.

Fendi😍🙈

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Njezin odvažan i drugačiji modni izričaj prepoznao je i domaći dizajner Juraj Zigman, koji već duže vrijeme surađuje sa srpskom pop divom, a u nedavnom intervjuu za tportal izjavio je kako je u Jeleni Karleuši pronašao ženu koja najbolje predstavlja njegov rad.