HIT MODEL

Nikolina Pišek i Tanja Dragović u nikad otkačenijim cipelama

09.11.2016 u 18:08

Bionic
Reading

Nikolina Pišek i Tatjana Dragović ljubiteljice su dobrih krpica i skupocjenih brendova, a obje u svojim ormarima imaju upečatljive Guccijeve cipele koje se ne bi usudila nositi svaka žena

Nekadašnja manekenka i bivša supruga teniske legende Gorana Ivaniševića stajling s trapericama i bluzom obogatila je upečatljivim Guccijevim cipelama i it torbom istoimene modne kuće.

Početkom rujna lijepa Tatjana Dragović za izlazak u javnost odabrala je trendi komade, od bluze s volanima, traperica i torbe pa sve do statement cipela koje osim uzorka zebre u jednoj verziji pozadi imaju i dugi crni rep.

Safari expedition accessories and outdoor adventure gear... hear me roar. #survivor

Fotografiju objavljuje nikolina pisek (@nikolina_pisek)


Otkačenim Guccijevim cipelama s tim uzorkom nije odoljela ni Nikolina Pišek, poznata modna ovisnica s garderobom na kojoj bi joj zavidjele i svjetske trendseterice. Uvijek dotjerana Nikolina na Instagramu je objavila fotografiju koja jasno pokazuje da uspješno usvaja nove trendove pa uz cipele ima jednako otkačen kaput s printom leoparda. Dodamo li svemu tome neobičnu torbu, ova bi kombinacija za oko zapela i glavnoj zvijezdi Guccija, Alessandru Micheleu.

Nakon šest godina provedenih na čelu modne kuće Gucci na mjesto Fride Giannini zasjeo je upravo samozatajni genije Alessandro Michele. Njegovim dolaskom na mjesto kreativnog direktora modna kuća Gucci doživjela je nezapamćen procvat postavši glavni predvodnik trendova, a jedan od mnogobrojnih dokaza toga su i ove upečatljive 'zebraste' cipele.