hailey bieber

Tako chic: Traperice koje vizualno stanjuju struk spojila je s vječnim cipelama

27.11.2023 u 10:54

  • +5

Hailey Bieber

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDI

Bionic
Reading

Traperice širokih nogavica i visokog struka potpuno su zavladale modnom scenom, a Hailey Bieber pokazala je kako ih nositi na vrlo trendi i laskav način

Na modnoj sceni dogodilo se nešto nezamislivo – široke traperice potpuno su zasjenile skinny modele, a taj trend rado su prigrlile najveće trendseterice današnjice. Među njima i Hailey Bieber, manekenska zvijezda i supruga Justina Biebera koja uspješno kombinira najnovije trendove sa svojim stilom stvarajući genijalna modna izdanja.

Ovog puta poigrala se s različitim krojevima i spojem vječnih komada s trendi modnim krikovima. Široke traperice spojila je s kratkim crnim topom koji je otkrio njezinu vitku figuru. Preko toga prebacila je baloner, vječni komad u ormaru i savršenog pratioca u prijelaznom razdoblju. A poseban detalj činio je izbor cipela: Hailey je ovog puta posegnula za balerinkama, modelom cipela koji baš ništa nije moglo skinuti s trona popularnosti, sve dok nije nastupila sezona čizama. Hailey je crne lakirane balerinke iskombinirala s bijelim čarapama i pokazala kako hit cipele nositi i kada temperature padnu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'