STREET STYLE INSPIRACIJA

Mokasinke ne izlaze iz mode, a ovako ih nosi jedna od najvećih trendseterica

10.11.2023 u 15:02

Bionic
Reading

Bezuvjetnom obožavateljicom mokasina u svijetu slavnih pokazala se Hailey Bieber, a svojim vješto osmišljenim stajlinzima inspirira nas da ih i sami usvojimo

Iako se čini da se ove sezone nalaze u drugom planu usred velike popularnosti koju na modnoj sceni ponovno uživaju balerinke, mokasinke ili loaferice odavno slove za klasik u svijetu obuće kojemu se brojne dame vraćaju s padom temperatura.

Elegantne mokasinke ravnog potplata i ove sezone dominiraju nad glomaznim verzijama u duhu 90-ih, kakve je nanovo relevantnim učinila talijanska Prada svojim hit modelima iz linije Monolith.

  • +17
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Njihova klasična verzija ove je sezone posebno poželjna s detaljem četvrtastog potplata, kakve nude najsuvremeniji brendovi na modnoj sceni poput, u svijetu slavnih omiljenog, brenda The Row.

Bez obzira na stil koji njegujete, uvijek je moguće pronaći mokasine koje će zadovoljiti vaše zahtjeve, a kako ih uspješno uklopiti u stajlinge zna stajliš Hailey Bieber.

Američkoj 'it' djevojci i jednoj od najvećih predvodnica trendova na modnoj sceni mokasine su omiljeni odabir obuće, u svako doba godina, a stilizira ih prema trenutnom raspoloženju u trenutku.

U sportskim, preppy ili sofisticiranim stajlinzima, ova 26-godišnja brineta definitivno zna kako sa stilom baratati ovom bezvremenskom obućom.

  • +4
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
  • +16
Justin i Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia