UVIJEK SA STILOM

Cipele koje su trenutačno najveća modna opsesija sjajno nosi i Hailey Bieber

21.11.2023 u 09:54

Bionic
Reading

Slavna 'it' djevojka Hailey Bieber u svakoj prigodi pokazuje svoj besprijekoran osjećaj za stil

Uvijek sjajno odjevena, manekenska zvijezda bila je ponovno u središtu pozornosti u fantastičnom modnom izdanju za koje je zaslužila samo najbolje ocjene.

Supruga Justina Biebera omiljena je inspiracija fashionistica, pa je u još jednom nevjerojatnom stajlingu privukla brojne poglede u New Yorku.

  • +4
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: AFFINITYPICTURE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Oversized kaput u divnoj jesenskoj nijansi burgundca pokazao se fantastičnom modnom opcijom, a ovu upečatljivu modnu kombinaciju zaokružila je pomno odabranim komadima poput elegantnog džempera i mikro mini sive suknje (Lada Bokuchave) u svom omiljenom stilu školarke.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

No ono što je dalo posve novu notu njezinom looku bile su chic cipele s remenčićem i malom block petom.

Upravo su ovakvi modeli veliki ovogodišnji hit te su ženstvenija varijanta popularnih ravnih balerinki, omiljenih među ljubiteljicama tzv. balletcorea, a u posljednje vrijeme popularizirale su ih modne kuće Simone Rocha, Molly Goddard i Miu Miu.

Manekenka iz poznate holivudske obitelji Baldwin podignula je stajling u kojem je odisala gracioznošću kožnom torbom XXL dimenzija u nijansi kaputa, a elegantnu kombinaciju zaokružila je sunčanim naočalama nadahnutima dizajnom 90-ih i zlatnim naušnicama - ringovima. Lepršavi bob i tamnocrvena manikura na noktima dobro su se uklopili u ovaj genijalan look slavne brinete.