BEAUTY TRIK

Tajna savršenog tena Ive Šulentić

21.05.2015 u 17:51

Bionic
Reading

Jedno od najsimpatičnijih lica na TV ekranima sigurno je Iva Šulentić, voditeljica koju smo gledali u nedavno završenom showu The Voice

Ivi se posao na televiziji, koji joj je u školskim danima bio hobi, pretvorio u ozbiljnu profesiju, a kada je njezina beauty rutina u pitanju, voditeljica kaže da je krajnje jednostavna. Jedini proizvod bez kojeg ne može je pasta za zube, a sve ostalo je zamjenjivo, kaže.

Kako je većinu svog vremena pod teškom šminkom, njezinu licu je potrebna dodatna njega i briga. No Iva ni u tome ne komplicira. Nedavno je otkrila super proizvod Bio-Oil, prirodno ulje koje preporučuju farmaceuti diljem svijeta namijenjeno hidrataciji kože, njezi kože s ožiljcima, strijama i problemima neujednačene boje tena.

'Nisam komplicirana po pitanju izbora beauty proizvoda i vjerna sam istima već dug niz godina, ali uvijek ću isprobati nešto novo, pogotovo ako će uspješno riješiti moju dehidriranu kožu', rekla je simpatična voditeljica.

Osvrnula se i na iskustvo u 'The Voiceu' i rekla kako svakog od mentora posebno cijeni: 'Indira je kraljica srca, Jacques je izvanserijski pjevač, Tony je hodajuća legenda i čovjek s izuzetno mnogo iskustva, a Ivan mi je blizak i po glazbi i godinama te obožavam njegovu energiju.'

Od drugih voditeljica, lijepa Iva izdvaja Danijelu Trbović kao 'divnu osobu'.