I DALJE MISTERIJ

Tajanstveni nestanak tijela i lijesa M. Jacksona

08.07.2009 u 19:54

Bionic
Reading

Smrt kralja popa i dalje je glavna tema u medijima, a nakon komemoracije počelo se nagađati da tijelo Michaela Jacksona uopće nije bilo u izloženom lijesu. Da misterij bude veći, nakon komemoracije nestao je i lijes

Odmah nakon smrti kralja popa pojavile su se špekulacije gdje će biti pokopano njegovo tijelo. U početku se vjerovalo da će Jacksonovo počivalište biti na njegovom ranču Neverland, no prema zakonima u Kaliforniji tijelo se smije pokopati samo na groblju.

Nakon toga počelo se pričati da će Jackson biti pokopan na privatnoj pogrebnoj ceremoniji na groblju Forest Lawn u Hollywood Hillsu prije održavanja komemoracije u Staples centru. Iz toga proizlazi da je na komemoraciju dovezen prazan lijes, iako su poduzete najveće mjere sigurnosti kako bi se prevezlo tijelo iz Forest Lawna u centar Los Angelesa.

Još uvijek se ne zna kamo je nestalo tijelo i lijes Michaela Jacksona, jer nitko nije vidio kad je lijes iznijet iz Staples centra. Novinare buni i to što je nakon komemoracije obitelj Jackson otišla na ručak u jedan hotel.

Načelnik policije u Los Angelesu J. Bratton priznao je da mu je prije komemoracije najčešće bilo postavljano pitanje kamo je nestalo tijelo Michaela Jacksona. 'Moramo sačuvati neke tajne', tajanstveno je odgovorio Bratton.

Izvori bliski obitelji kažu da je tijelo bilo na sigurnom nakon što je nakon autopsije predano obitelji. Navodno još uvijek nije donesena konačna odluka gdje će ga pokopati, a mjesto na kojem se čuva tijelo i dalje je strogo čuvana tajna.