rose hanbury

Tajanstvena markiza na krunidbi je znakovitim cipelama spojila Meghan i Kate

09.05.2023 u 11:29

Bionic
Reading

Rose Hanbury, markiza od Cholmondeleyja, na krunidbi je nosila crne Aquazzura cipele, koje su jedne od omiljenijih Meghan Markle, a samo 24 sata ranije obukla ih je i Kate Middleton

Među mnogobrojnim uzvanicama koji se prisustvovali krunidbi kralja Charlesa, mnogima je pažnju privukla elegantna Rose Hanbury, markiza od Cholmondeleyja. Naime, svjesno ili ne, ova bivša manekenka simbolično je uspješno spojila gotovo nespojivo - Meghan Markle i Kate Middleton!

Učinila je to noseći znakovite cipele, model koji nosi status kao jedan od najomiljenijih Meghan Markle, supruge princa Harryja koja je odlučila propustiti ceremoniju krunidbe te je subotu provela u planinarenju s prijateljima i proslavi četvrtog rođendana sina Archieja.

Cipele kojima je barem simbolično bila prisutna djelo su talijanskog brenda Aquazzura, a riječ je o otmjenim crnim salonkama kakve je, intrigantno, nosila Kate Middleton samo 24 sata ranije!

Rose Hanbury u središte pozornosti javnosti došla je 2019. godine kada su britanski tabloidi objavili njene fotografije uz princa Williama. Sve se zbilo u trenucima kada je Kate bila trudna s Louisom te su i same glasine o izvanbračnoj aferi izazvale poveći skandal.

Ipak, u nedostatku ikakvih dokaza, sve se ubrzo utišalo, a 39-godišnja Rose Hanbury ostala je u braku s 23 godine starijim suprugom Davidom, sedmim markizom od Cholmondeleyja. No, čitava priča bila je dovoljna da ugasi prijateljstvo između Rose i Kate koje od onda nisu viđene u zajedničkim druženjima.

moćnici na okupu

Pogledajte tko je sve došao na krunidbu u London

Pogledaj galeriju

Britanski mediji ističu kako je stupanjem Charlesa III. na prijestolje promaknut i status Davida Hanburyja, uslijed čega će službena druženja ovih dviju obitelji biti sve češća, a upravo ove znakovite cipele vide kao simbol i potencijalnu pomirbenu gestu upućenu prema Kate Middleton.