od haljina do torbi

Sviđaju vam se stajlinzi zvijezdi Netflixove serije 'Emily u Parizu'? Evo gdje možete kupiti njihove modne komade

14.10.2020 u 16:15

Bionic
Reading

Od premijernog prikazivanja na Netflixu, serija 'Emily u Parizu' nastala pod redateljskom palicom Darrena Stara, tvorca kultnog 'Seks i grada', rezultirala je podijeljenjim mišljenjima gledatelja. S jedne strane brojni osuđuju njegov stereotipni prikaz Pariza, dok drugi hvale modna izdanje njezinih glavnih protagonostica

Šarena izdanja lika Emily, kojeg u seriji utjelovljuje 31- godišnja britanska glumica Lily Collins, kao i ona njezinih prijateljica zapela su za oko zaljubljenica u modu, a sada znamo i gdje nabaviti njihove odjevne komade i modne dodatke viđene u seriji.

Torbica 'Number One Mini' s potpisom brenda Polene

U odnosu na lik Emily koji u seriji preferira nošenje šarenih i pomalo djetinjastih modela torbica, njezina prijateljica Camille poput pravih Francuskinja preferira modele šik i bezvremenskog izgleda. U Netflixovoj hit seriji, lik Camille nekoliko se puta imala priliku ugledati s crnim modelom torbe s potpisom pariškog brenda Polene čija cijena iznosi nešto više od 2 tisuće kuna.

Haljina s uzorkom brenda Iro

Poput Emily njezina prijateljica Mindy također se ističe odvažnim stilom odijevanja u znaku vrištećih boja i uzoraka, a haljina s uzorkom koju je nosila u jednoj od deset epizoda serija djelo je brenda Iro i, zahvaljujući sezonskom popustu na stranicama modne trgovine The Outnet, njezina cijena danas iznosi 1100 kuna.

Karirana haljina brenda See By Chloe

U jednoj od epizoda Netflixove serije 'Emily in Paris', lik Francuskinje Camille pariškim ulicama prošetao se u minijaturnoj haljini kariranog uzorka u duhu 90-ih, a navedena kreacija djelo je brenda See By Chloe i na stranicama modne trgovine Net-a-Porter može se pronaći po cijeni od oko 430 kuna.

Suknja s prorezom brenda & Other Stories

Direktorica marketinške agencije Savoir, osim poslu veliku pažnju posvećuje i vlastitoj prezentaciji u javnosti. Visoke cipele s dodatkom stiletto potpetice, bijele košulje, haljine bez naramenica i elegantne sunčane naočale njezin su zaštitni znak u seriji. U jednoj od epizoda serije, lik Syvie nosila je crni model suknje brenda & Other Stories koja je na stranicama ovog popularnog high street brenda u potpunosti rasprodana.

Crni blejzer s potpisom brenda Maje

Predimenzionirani blejzer, klasične traperice, crvene gležnjače i torbica ukrašena resicama komadi su koji su činili jedan od brojnih pamtljivih izdanja lika Camille u Netflixovoj seriji 'Emily in Paris', a spomenuti blejzer predstavljen je u muškoj kolekciji brenda Maje i u prodaji na stranicama trgovine The Outnet može se pronaći po sniženoj cijeni od 1500 kuna.

Bucket model torbe s potpisom brenda Staud

Upečatljive zelene boje, glavna protagonistica serije 'Emily in Paris' u jednoj od epizoda nosila je model bucket torbe s potpisom popularnog modnog brenda Staud, a koji se u prodaji nalazi po cijeni od 2 tisuće kuna.

Topić s uzorkom brenda Ganni

Poput brojnih dama ni lik Emily u Netflixovoj hit seriji ne može odoljeti komadima s potpisom poznatih skandinavskih brendova. Njezin odabir pao je na komplet suknje i žutog topia s uzorkom danskoga brenda Ganni, a čija je cijena donedavno iznosila nešto manje od 500 kuna prije rasprodanih zaliha.

Model kožne beretke s potpisom brenda Yoox

Zaštitni znak Francuskinja, kapu beretku u svojoj kožnoj inačici u seriji je nosio lik Camille, a riječ je o modelu s potpisom brenda čija cijena iznosi nešto više od 500 kuna.

Crna torbica s potpisom Christiana Louboutina

Prepoznatljive cipele s crvenim potplatom dizajnera Christiana Louboutina Emily je u seriji zamijenila u prilog nošenu skupocjene torbice istoimenog dizajnera, čija cijena iznosi nešto više od 12 tisuća kuna.

Muška košulja s potpisom brenda Faith Connexion

U prvim epizodama serije, Emily se pri dolasku u svoj novi pariški dom moglo ugledati u dvobojnom modelu karirane košulje koja je dijelom muške kolekcije brenda Faith Connexion. Navedeni model u prodaji se nalazi po cijeni od gotovo dvije tisuće kuna.

Torbica u boji fuksije s potpisom Marca Jacobsa

U samo nekoliko modnih sezona, takozvani Snaphot model torbe s potpisom proslavljenog američkog dizajnera Marca Jacobsa postala je veliki hit, a nije jojodoljela ni glavna protagonistica hit Netflixove serije. Njezina cijena iznosi nešto manje od dvije tisuće kuna.

Crvena torbica s potpisom brenda Y/Project

Jednu od pamtljivijih torbi Emily je nosila u provodu s prijateljicom Mindy, a riječ je o crvenom modelu brenda Y/ Project koji je ujedno i najskuplji od svih prikazanih u seriji sa cijenom od oko 4500 kuna.