'Emily u Parizu'

Carrie Bradshaw dobila je konkurenciju: Svi govore o novoj Netflixovoj seriji koju ćemo gledati i zbog ludo dobrih modnih kombinacija

16.07.2020 u 06:41

Bionic
Reading

Televizijski gledatelji opsjednuti modom imaju razloga za veselje, jer na male ekrane stiže serija 'Emily u Parizu' s Lily Collins u glavnoj ulozi. Producent serije je Darren Starr, a stilistica za garderobu Patricia Field, pa američki mediji seriju već nazivaju 'novim Seksom i gradom'

Polusatna komedija od 10 epizoda vrti se oko Emily, djevojke u dvadesetim godinama i ambiciozne direktorice marketinga iz Chicaga koja neočekivano otkrije svoj posao iz snova u Parizu.

Tvrtka u kojoj Emily radi kupuje francusku tvrtku za luksuzni marketing, a njen je zadatak poraditi na njihovoj strategiji društvenih medija, ili kako to primijećuju u časopisu Deadline, 'Emily je zadužena u uglednu francusku marketinšku tvrtku uvesti američki pogled na svijet'.

Emilyin novi život u Parizu ispunjen je opojnim avanturama i iznenađujućim izazovima, a osim kulturološkog sraza i izazova prilagodbe stranom gradu, Emily žonglira s karijerom, novim prijateljstvima i ljubavnim životom.

Serija je u cijelosti snimljena u Parizu i lokacijama širom Francuske, a u glumačkoj postavi osim Lily Collins su zvijezda Broadwaya Ashley Park, Kate Walsh iz 'Uvoda u anatomiju' i francuski glumci Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat i Bruno Gouery.

Premijerno je trebala biti prikazana prošlog ljeta na Paramount Networku, podružnici američkog multinacionalnog konglomerata ViacomCBS, ali službeno će debitirati na jesen na Netflixu.

  • +8
Snimanje serije 'Emily u Parizu' Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia