ŠOKIRAN SPOZNAJOM

'Svi su znali da me vara, ali mi nitko nije htio reći'

11.04.2014 u 14:51

Bionic
Reading

Strani mediji raspisali su se o tome kako je supruga medijskog mogula Ruperta Murdocha imala aferu s britanskim premijerom Tonyjem Blairom, a on je to doznao iz njezina dnevnika

Rupert Murdoch i Wendi Deng imali su predbračni ugovor pa podjela imovine nije predstavljala problem te je razvod bio gotov u šest minuta.

No čini se da milijarderu razvod nije glatko prošao. Pretpostavka da ga je supruga Wendi Deng varala s britanskim premijerom, shrvala ga je.


'Čim sam saznao da me vara, vratio sam se iz Austrije ispitati osoblje. Svi su znali da me vara, o tome se pričalo, ali mi nitko nije htio otvoreno reći', rekao je Murdoch. Osoblju je, dodaje, bilo posebno neugodno kad je Blair došao u njegov stan pa su morali gledati kako se on i Wendi međusobno hrane tijekom večere', rekao je Murdoch za Fortune.

Sve o preljubu Murdoch je saznao nakon rastave. Bio je s Wendi 14 godina u braku, a to da ga vara, saznao je jednom prilikom kada je našao njezin dnevnik u kojemu je zapisivala dojmove nakon sastanaka s Blairom.

Wendi se sa svojim ljubavnikom nalazila na Rupertchovu imanju i jahti. Britanski premijer Blair negira nagađanja o ljubavnoj aferi. Da stvar bude još zanimljivija, Blair je kum jednoj od dviju kćeri koje Murdoch ima s Wendi.