MUST HAVE KOMAD

Svi su ludi za ovom jako običnom vestom

01.09.2017 u 10:28

Bionic
Reading

Kao što je slučaj s glamuroznim festivalom u Cannesu, filmski festival u Veneciji tradicionalno vrvi poznatim glumačkim imenima i ljepoticama s modnih pista. Na crvenom tepihu u povodu premijera novih filmskih projekata Brazilke Isabeli Fontana i Izabel Goulart sve su oduševile pojavom u odjevnom komadu koji se rijetko može vidjeti na svečanim događanjima

Nakon što su postale hit na društvenim mrežama i omiljen odjevni komad utjecajnih dama iz modnog svijeta retro veste talijanske dizajnerice Alberte Ferretti pronašle su put do crvenog tepiha zahvaljujući zanosnim Brazilkama Isabeli Fontani i Izabel Goulart.

Poput donjeg rublja iz 90-ih, veste 'od ponedjeljka do nedjelje' s potpisom talijanske dizajnerice stižu u mnoštvu upečatljivih boja, a jedan model ove nostalgičarske pletenine s potpisom Alberte Ferretti u prodaji se nalazi po cijeni od oko tri tisuće kuna, dok paket vesti sa svim danima u tjednu iznosi paprenih 25 tisuća kuna.

Atraktivne Brazilke odlučile su se za crne modele vesti s natpisom 'Utorak' i 'Četvrtak', a ovaj svakodnevni odjevni komad učinile su svečanijim odabirom svjetlucajućih suknji, sandala i cipela u špic s visokom potpeticom te raskošnim visećim naušnicama.

  • +8
Brazilske ljepotice na crvenom tepihu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vestama Alberte Ferretti do danas nije odoljelo mnoštvo modnih blogerica, kao ni najpoznatija odvjetnica na svijetu Amal Clooney, koja je putno izdanje početkom godine kreirala sivim modelom s natpisom 'Nedjelja'.

  • +3
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia