BOJA KORNJAČEVINE

Svi su ludi za ovom bojom koja kosi daje volumen i dimenziju

03.11.2020 u 09:09

Bionic
Reading

Ako ste brineta željna promjene koja uskoro planira posjetiti frizera, onda je ova trendi boja naša topla preporuka

Nema većeg zadovoljstva nego kada izađete iz frizerskog salona s frizurom. Svježe obojana i isfenirana kosa zaista je najljepši modni dodatak na ženi, a ako uskoro planirate osvježiti svoju kosu, za vas imamo jedan prijedlog - boju kornjačevine.

Za ovom su bojom poludjele brinete diljem svijeta, a riječ je o vrlo toploj i bogatoj smeđoj boji s dodatkom plavih pramenova koja zajedno podsjeća na print kornjačevine.

Ovaj je print prije nekoliko sezona uživao veliku popularnost trendseterica, krasivši razne modne dodatke, a ove je sezone vrlo tražen i u obliku manikure. S dolaskom jeseni sve više žena odlučuje se za ovu nijansu smeđe koja zahvaljujući kontrastnim pramenovima kosi osigurava dimenziju i volumen.

Najčešće kombinacije su čokoladno ili espresso smeđa i boja karamele, jantara, mahagonija i bronce, a ako želite postići dodatan sjaj, frizera zamolite da vam boju osvježi s prozirnim preljevom.

Ova je boja vrlo zahvalna jer je ne morate redovito obnavljati kao što to moraju činiti platinaste plavuše, a posebno će lijepo izgledati ukoliko kosu uvijete u valove.