OMILJENA BOJA JESENI

Ovo je nijansa smeđe koju trenutno svi priželjkuju, a nisu joj odoljele ni Kate Middleton, Meghan Markle i Kylie Jenner

13.10.2020 u 15:19

Bionic
Reading

Veliki broj žena se s dolaskom hladnijih dana odlučuje za toplije nijanse kose, a ako je suditi prema onome što kažu beauty stručnjaci, sezona jesen/zima 2020. iznjedrila je novu hit nijansu smeđe kojoj nisu odoljele ni brojne poznate ljepotice

Jesen je pravo vrijeme da se odlučite na neke promjene i učinite neke preinake na sebi. Nova boja kose odličan je način za to. S dolaskom hladnijih dana trendseterice se u pravilu odlučuju za nešto toplije, smeđe nijanse. Žao nam je drage plavuše što vas moramo obavijestiti da se u narednim mjesecima nećete zabavljati bolje od brineta.

Smeđa boja kose 'must have' je u jesenskim i zimskim mjesecima, a kraljica smeđih nijansi ove sezone bit će boja cimeta. Neodoljiva cimet-smeđa, tvrde beauty stručnjaci, postat će omiljeni izbor trendseterica u nadolazećim danima, a to su potvrdila i neka vodeća slavna imena.

Ovoj toploj nijansi nije odoljela ni Kate Middleton koja je nedavno osvježila kosu miksom bakrenih i svijetlih pramenova. I Meghan Markle se prije nekoliko dana odlučila na malu, ali značajnu promjenu. Dugo je godina njegovala tamno smeđu, gotovo crnu kosu, no s dolaskom jesenskih dana odlučila se za ovu toplu boju cimeta.

Ljubiteljica ove hit nijanse je i beauty mogulica Kylie Jenner koja voli eksperimentirati s bojama. No, čini se kako su joj dosadile zelene i pink perike te je sada odlučila prednost dati prirodnom izgledu. Nijansa cimeta najboji je način za to. Daje dubinu i luksuzan izgled kose, a kada svjetlost pada na prošarane pramenove kosa izgleda sjajno i nahranjeno.

Neil Maclean, vlasnik salona Neil Maclean Hair Studio objasnio je kao se ova boja kose savršeno i lako nadopunjuje sa svijetlijom kosom koju su mnoge žene njegovale tijekom ljetnih mjeseci. Također tvrdi kako ćete, ukoliko se odlučite za ovu boju, kosi dati dimenziju.

'Ukoliko ste plavuša, frizer će vam vjerojatno predložiti boju meda kao bazu, na koju će potom nadovezati nešto tamnije pramenove, a ukoliko je vaša boja kose čokoladno smeđa, dovoljno je posvijetliti je pramenovima u boji karamele', objašnjava Maclean.

Ipak, uzmite u obzir svoj tonalitet kože i boju očiju te se s frizerom obavezno posavjetujte o nijansi koja će vam najbolje pristajati.