MOĆ PRUGICA

Svi su i dalje ludi za hlačama s ovim detaljem

18.01.2018 u 14:22

Bionic
Reading

Trend udobne sportske odjeće već nekoliko sezona ne prestaje intrigirati modnu industriju, a hlače nalik ušminkanoj verziji trenirke i dalje uvjerljivo dominiraju modnom scenom

Brojni brendovi doskočili su rastućem trendu athleisure nudeći mnoštvo udobnih odjevnih komada, a modna kuća Chloé među prvima je 2016. godine lansirala model hlača koji je postao veliki modni hit i preteča trendu onih ukrašenih prugom na bočnim stranama nogavica.

U modelu boje crnog vina s bež trakama sa strane prva je bila viđena Kendall Jenner, a na reviji je tu fensi trenirku nosila manekenka Edie Campbell.

  • +5
Hlače brenda Chloe - novi statusni simbol Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No crne hlače s prugicama u duginim bojama te patentnim zatvaračem na dnu nogavica postale su ljetni hit 2016. među slavnim ljepoticama poput Belle Hadid, Rosie Huntington-Whitely, Lily Aldridge street style zvijezde Veronike Heilbrunner.

Mali ali efektan detalj koji od hlača stvara dojam ušminkane verzije trenirke u aktualnoj sezoni je u potpunosti evoluirao te danas krasi i modele tajica i traperica.

Da je uistinu riječ o detalju koji i dalje suvereno vlada modnom scenom, dokazuje i aktualna ponuda high street brendova koju čini mnoštvo verzija hlača s neodoljivim detaljem prugica.

  • +15
Hit detalj na hlačama Izvor: Promo fotografije / Autor: promo