ZNA PRIVUĆI POZORNOST

Svi su govorili o njezinu stajlingu na crvenom tepihu

20.06.2016 u 09:27

  • +3

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Neka od najvećih imena glazbene industrije ovog su vikenda prisustvovala dodjeli iHeartRadio Much nagrada u kanadskom Torontu. Čast vođenja dodjele ove godine pripala je popularnom modelu Gigi Hadid koja se potrudila da svi govore o njezinu stajlingu

Gigi Hadid kao it djevojka današnjice i modni uzor mnogih djevojaka po pitanju ulične mode, dala je sve od sebe u misiji modnog vladanja na crvenom tepihu.

Dugonoga Gigi pozornost javnosti priskrbila je odabirom crvenog odijela oštrog kroja. Iza spomenutog odijela stoji francuska modna kuća Mugler, a njegova najveća posebnost očituje se u kroju hlača koji stiže s prorezima na prednjoj strani nogavica s dodatkom gumba.

Osim što crvena boja, sama po sebi, djeluje izazovno, Gigi ju je dodatno naglasila ne noseći ništa ispod sakoa. Cjelokupnu kombinaciju u znaku crvene, ovaj model začinio je dijamantnom choker ogrlicom Normana Silvermana i frizurom nemarne duge pletenice iz koje su izvirivali pramenovi.

Seksi izgled postignut je i po pitanju make-upa u znaku crvenog ruža i crnog tuša za oči.

S crvenom kombinacijom teško je proći neprimijećeno što zna i model Gigi Hadid pokazavši se jednom od najelegantnijih dama na crvenom tepihu dodjele glazbenih nagrada.