ZVIJEZDA REVIJE

Svi su gledali u prelijepu unuku holivudske dive

04.05.2017 u 09:33

Bionic
Reading

Charlotte Casiraghi kao miljenica modnog svijeta i jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora sve je oduševila pojavom na predstavljanju Chanelove cruise kolekcije

Kći princeze Caroline od Monaka, koja je osma u liniji za nasljednicu kraljevskog trona, pojavila se na predstavljanju Chanelove cruise kolekcije odjevena od glave do pete u neodoljive komade s potpisom slavne francuske kuće.

Za gledanje revije iz prvih redova u društvu poznatih lica, poput glumice Keire Knightley, lijepa 30-godišnja brineta odlučila se za elegantno izdanje stvoreno tamnoplavom haljinom plisiranih detalja i zvonolikih rukava.

  • +2
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kreaciju s potpisom Chanela Charlotte je vješto stilizirala crnim remenom s biserima, kojim je naglasila struk, čizmama u špic identične nijanse i otkačenim primjerkom torbice francuske modne kuće.

Punđom u formi pletenice i decentnim make-upom naglasila je prirodnu ljepotu, a zahvaljujući svom izdanju postala je glavna zvijezda Chanelove revije koja je tradicionalno vrvjela utjecajnim modnim imenima.

Objavu dijeli @miss_nostalgiamc