NE ZNA ZA POGREŠKE

Svi su gledali samo u nju: Charlize Theron u maloj crnoj haljini oličenje je elegancije

11.08.2018 u 10:31

Bionic
Reading

Oskarovka Charlize Theron ne zna za pogreške, barem kada je u pitanju izbor stajlinga. Na ovogodišnje HFPA događanje u Hollywoodu lijepa glumica stigla je u ženstvenoj maloj crnoj haljini i svih oborila s nogu svojim besprijekornim izgledom

Možda u svoje slobodno vrijeme Charlize Theron ne voli nositi šminku i ne mari pretjerano za odjeću, no kada je u pitanju crveni tepih, slavna oskarovka svojom pojavom uvijek ostavi sve prisutne bez daha. Lijepoj južnoafričkoj glumici to je još jednom pošlo od ruke kada se na crvenom tepihu ovogodišnjeg Udruženja holivudskih stranih novinara pojavila u maloj crnoj haljini koja je 43-godišnjoj glumici pristajala kao salivena.

Iako glumica nije bila jedina rado viđena zvijezda na događanju, svakako je bila najgledanija. Atraktivna glumica plijenila je poglede u elegantnoj haljini koju je za modnu kuću Givenchy dizajnirala Clare Waight Keller. Efektna asimetrična haljina s lagano plisiranom suknjom i dubokim dekolteom u prvi je plan stavila glumičine vitke i duge noge, a do izražaja je došlo i njezino lijepo lice, zbog kojeg su ju tijekom karijere redovito uvrštavali na liste najljepših žena svijeta.

  • +10
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedna od sto najutjecajnijih osoba na svijetu prema izboru Timea i dobitnica Oscara za najbolju žensku ulogu u filmu 'Čudovište' svoju je malu crnu haljinu upotpunila seksi crnim štiklama s potpisom Christiana Louboutina i decentnim zlatnim nakitom, koji se slaže s njezinom savršeno stiliziranom zlatnom bob frizurom koju je glumica s jedne strane lagano začešljala iza uha.