TRUD SE ISPLATIO

Senzacija u crnom: Charlize Theron prošetala gradskim ulicama i sve oduševila

04.05.2018 u 14:01

Bionic
Reading

Za svoju posljednju filmsku ulogu Charlize Theron morala se udebljati 23 kilograma, a nakon završetka produkcije lijepa glumica opasno je krenula s treninzima i vraćanjem na staru kilažu. Da se trud uložen u vraćanje stare linije itekako isplatio, dokazala je na ulicama New Yorka pojavom u nekoliko zavodljivih izdanja

U filmu 'Tully', koji će premijeru doživjeti za mjesec dana, Theron tumači glavnu ulogu, a jedan od uvjeta za dobivanje uloge bio je i dodatnih 23 kilograma koje je lijepa glumica morala dobiti prije snimanja. Nedavno je priznala kako je pala u depresiju zbog teškog režima i nakupljenih kilograma te kako joj je trebalo gotovo godinu i pol da se vrati u prvobitno stanje.

  • +3
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navedeni film slavna oskarovka trenutno marljivo promovira u New Yorku posjećujući talk show emisije. Da s pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama u Hollywoodu, dokazala je dvama svečanim stajlinzima u znaku malih crnih haljina.

Svoju novu-staru liniju tako je istaknula pripijenom haljinom od crne čipke s postavom nijanse nude i detaljem korzeta. Zavodljiv model male crne haljine južnoafrička ljepotica oplemenila je crnim štiklama jednostavna dizajna dok se po pitanju frizure odlučila za nemarnu punđu i make-up u znaku crvena ruža.

  • +11
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prilikom gostovanja u talk show emisiji Stephena Colberta, na njujorškim ulicama plijenila je poglede minijaturnom haljinom nalik svečanoj tuniki. Kreaciju presvučenu crnim tilom s presijavajućim detaljima i bogatim vezom, Charlize je odlučila nositi uz grilonke i lakirane cipele u špic s minijaturnom petom.

Objavu dijeli @lareina_qwf

Prošle godine lijepa glumica proslavila je 42. rođendan, a svi se slažu kako s godinama izgleda sve bolje. Ova bivša balerina i model, sa svojim prelijepim licem, figurom manekenke, gracioznom pojavom i samouvjerenim stavom izaziva divljenje i zavist. Odavno je dokazala da nije samo još jedno lijepo lice: u svojoj filmografiji ima bezbroj odličnih uloga, a za svaku se pomno priprema i nije joj teško ni nabaciti kilograme i potpuno se transformirati do neprepoznatljivosti kao što je to napravila za ulogu Aileen u filmu 'Čudovište' i nadolazećem filmu 'Tully'.

  • +2
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

'Ono što većina ljudi ne shvaća jest da bez obzira na to kako vas drugi vide, morate se svako jutro probuditi sa stavom: 'Volim sebe i osjećam se dobro u svojoj koži. Ali nekad postoje dani kad se pogledam u ogledalo i kažem: 'Uf, nije dobro'. Drugi put se pogledam u ogledalo kad sam imam dobru frizuru i make-up pa pomislim: 'Sviđa mi se ovo što vidim'. Mislim da sve žene imaju takve faze', svojedobno je izjavila.