'MUST HAVE' U 2020.

Ovaj odjevni komad doživjet će ogromnu popularnost u narednim mjesecima, a vjerojatno ga već imate u svom ormaru

26.01.2020 u 18:55

Bionic
Reading

Ako ste ljubiteljica vječne, minimalističke mode, onda će vas zasigurno razveseliti najnoviji modni trend koji se ukazao na horizontu. Odlična vijest je da ga vrlo vjerojatno već imate u ormaru!

Zasigurno ste već tisuću puta pročitali savjet kako u svom ormaru uvijek trebate imati bazične modne komade koje možete lako kombinirati i nositi na više načina. Isti savjet dat ćemo vam i mi, ali ne zato što su to opće modne norme koje biste trebali usvojiti, već zato što upravo to sugeriraju trendovi u 2020.

Ove godine sve se vrti oko minimalizma i jednostavnosti, kako u beauty, tako i u modnoj industriji, a jedan od vodećih, ako ne i najpoželjniji komad odjeće u narednim mjesecima bit će obična plava košulja.

Modni stručnjaci tvrde kako će ovaj pristupačni komad preplaviti trgovine i postati najtraženiji u ormarima modnih ovisnica diljem svijeta. Popularnost ovog trenda dala se natuknuti još tijekom tjedna mode na kojem su predstavljeni trendovi za nadolazeće proljeće i ljeto, kada su plave košulje u svoje kolekcije uvrstili Brandon Maxwell, Altuzarra, Chloe, Richard Quinn, The Row i Marc Jacobs.

Plava košulja bez sumnje će biti voljena iz više razloga - možete kupiti kvalitetnu košulju za vrlo malo novaca, izgledat će odlično bez obzira na potpis brenda koji nosi, mogu je nositi žene svih dobnih skupina i odlično će izgledati u kombinaciji s gotovo bilo čime.

Brojne trendseterice već su naveliko prigrlile ovaj trend, a nedavno je na Haute Couture Tjednu mode plavu košulju isfurala i modna ikona Alexa Chung koja se odlučila za klasičnu, jarko plavu košulju.

Bez obzira odlučite li se za u potpunosti plavu košulju ili ste više fan mornarskih košulja na prugice, budite sigurni da s ovim odjevnim komadom nećete pogriješiti. Ukoliko se odlučiti za predimenzionirani model, košulju možete nositi umjesto haljine, a plava košulja odlično će izgledati u kombinaciji sa suknjom, poslovnim hlačama ili trapericama.

  • +4
Plave košulje koje smo pronašli u trgovinama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije