SVE JE LJEPŠA

Svi govore o modnom stilu Malije Obame

03.05.2017 u 12:15

Bionic
Reading

Malia Obama, bivša prva kći koja je tijekom predsjedničkog mandata svog oca Baracka Obame izrasla u lijepu tinejdžericu, čini se da je osjećaj za modu naslijedila od svoje uvijek besprijekorno dotjerane majke Michelle

Visoka i vitka Malia radi za slavnog holivudskog producenta Harveyja Weinsteina u New Yorku, a jedan od njezinih zadataka čitanje je filmskih scenarija i njihovo prilagođavanje za menadžere filmske produkcijske kompanije.

Starija kćerka Baracka i Michelle u posljednje vrijeme plijeni pozornost i svojim modnim stilom.

Malia je stilski poprilično evoluirala od vremena kad je bila slatka prva kći u Bijeloj kući pa ju se često može vidjeti u dnevnim kombinacijama u kojima do izražaja dolazi njezina besprijekorna linija.

Poput svih 18-godišnjakinja, Malia ne izlazi iz udobnih traperica, tajica ili kratkih hlača, a u njezinoj garderobi prevladavaju trendi parke, uvijek moderne tenisice, gležnjače, timberlandice...

Bivša prva kći najbolje se osjeća u sportsko-elegantnom stilu, a primijetili smo i da ne zaboravlja na modne detalje poput ruksaka, torbica…

Malia, koja je svoju tamnu kosu nedavno osvježila pramenovima boje meda, za dnevne prilike izbjegava puno šminke i njeguje nude stil.

  • +10
Malia Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezin opušten modni stil mlade urbane djevojke zamijetili su mnogi pa nas ne čudi to da urednici modnih magazina i trgovina kažu da se sve što odjene rasproda nevjerojatnom brzinom.

Modni kritičari hvale njezine odjevne stajlinge jer su uvijek s puno ukusa, poput odlične kombinacije zelene haljine - košulje s potpisom Alexandera Wanga, koju je uparila s efektnim tenisicama brenda Eden. U ovoj kul mladenačkoj kombinaciji Malijine duge noge bile su u prvom planu.

Inače, lijepoj tinejdžerici visokoj 185 centimetara su, kako se govorilo, već nekoliko puta nudili posao manekenke, no ona je to odbila.

Odbila je ponude agencija, objasnivši da nema nikakva interesa za taj poziv niti želi biti izložena pogledima javnosti. Nakon godine dana tzv. internshipa, tj. stažiranja, želi studirati na Harvardu.

'Malia jako voli posao vezan uz film i TV. Ne želi biti manekenka niti se želi eksponirati', objavio je ranije jedan blog.