UVIJEK PRELIJEPA

Nemoguće je odlučiti koji je bolji: Danijela Martinović očarala u dva genijalna stajlinga

20.11.2022 u 08:58

Bionic
Reading

Pjevačica Danijela Martinović u finalnoj je emisiji HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' zablistala u dvije nevjerojatne modne kombinacije za koje je dobila samo komplimente

Plavokosa Splićanka i članica žirija 'Zvijezde pjevaju' u ovogodišnjoj je sezoni zadivila fantastičnim stajlinzima koje je samo nizala jedan za drugim.

Poznata glazbenica u finalnoj je emisiji omiljenog showa nosila dva upečatljiva looka koji su joj odlično pristajali istaknuvši njezinu vitku figuru.

Popularna glazbenica koja je u finalnoj emisiji izvela pjesmu 'Vjerujem u ljude' sjajno je izgledala i u ženstvenom kombinezonu ružičaste boje ukrašenim velikim cvijetom iz kolekcije H&M Innovation koju je uparila šljokičastim zelenim sakoom.

  • +17
Zvijezde pjevaju, finalna emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Druga kombinacija također je bila pun pogodak - riječ je o šljokičastoj haljini s retro vibrom koju potpisuje Lokomotiva by Lana, a uparila ju je s elegantnim štiklama Marca Jacobsa.

Ženstvena frizura i glamurozan make zaokružili su ova dva besprijekorna izdanja poznate glazbenice za koje je na svom Instagram profilu dobila samo pregršt komplimenata.

'Wow odlično ti stoji', 'Kraljice', 'Lijepa, s mjerom i izvrsna pjevačica', hvalili su Danijelu fanovi u komentarima.

Inače, u finalnoj emisiji HRT-ovog pjevačkog natjecanja sinoć su pobijedili Marco Cuccurin i Mia Negovetić.

U igri su ostala samo dva para: Marco Cuccurin i Mia Negovetić te Matea Šeparović i Bojan Jambrošić, nakon što su glasovi odlučili da Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja moraju napustiti show.