SPORTSKO IZDANJE

Svi govore o tenisicama Jill Biden koje voli i njezina prethodnica Michelle Obama

26.01.2021 u 11:45

Bionic
Reading

Psi prve američke obitelji, Champ i Major, uselili su se u Bijelu kuću i tako oživjeli dugu tradiciju predsjedničkih kućnih ljubimaca koju je nakratko prekinuo Donald Trump. Ovu je vijest s javnosti podijelila prva dama Jill Bide na Instagramu objavivši fotografije svojih četveronožnih prijatelja

'Champ uživa u svojem novom psećem krevetu pokraj kamina, a Major obožava juriti južnim travnjakom', kazao je Michael LaRosa, glasnogovornik prve dame Jill Biden.

Champ i Major su njemački ovčari. Champu je 12 godina, a Majoru dvije. Bidenovi su ga uzeli iz azila i prvi je udomljeni pas u Bijeloj kući. Travnjacima Bijele kuće sada će slobodno trčkarati i slijediti stope Boa, portugalskog vodenog psa Baracka Obame, i Barneyja, škotskog terijera Georgea Busha mlađeg.

Prva dama nedavno je preuzela i službeni profil Flotus na Instagramu, koji je donedavno bio posvećen Melaniji Trump. U svojoj posljednjoj objavi Biden je s javnosti podijelila fotografije svojih pasa koji su konačno stigli u novi dom, a osim ljubimaca, pažnju je privukao njen stajling.

69-godišnju prvu damu dosad smo viđali u vrlo elegantnim izdanjima, no sada je pokazala i svoju ležernu stranu. Na fotografijama se može vidjeti sportski odjevena tijekom druženja sa psima, a najviše pažnje privukle su njene tenisice.

Modnim stručnjacima nije trebalo dugo da dokuče o kojem je modelu riječ. Ubrzo je otkriveno kako prva dama nosi tenisice Cloudflow s potpisom švicarskog brenda On Running. Kao što i samo ime brenda govori, tenisice su dizajnirane za sve one koji se iz hobija ili profesionalno bave atletskim sportovima, prvenstveno trčanjem.

Tenisice s potpisom švicarskog brenda voli i njena prethodnica Michelle Obama. Bivša prva dama zaljubila se u vodootporni model Cloudventure dok je Jill odabrala crni model s dvobojnim gumenim potplatom koji se na stranici brenda prodaje po cijeni od 1087 kuna.

Nakon što je Biden uočena u ovim tenisicama model u istoj boji odjednom je postao vrlo tražen, a trenutno je dostupan tek u tri veličine.

  • +9
Čin inauguracije Joea Bidena i Kamale Harris Izvor: EPA / Autor: SAUL LOEB / POOL