BOB NE POSUSTAJE

Svi ćemo ludovati za ovom hit frizurom

14.03.2017 u 13:39

Bionic
Reading

Omiljeni bob doživio je još jednu kul varijantu koju ćemo zasigurno obožavati ove godine

Sjećate li se ravno ošišanog kratkog boba s isfeniranim šiškama kakve je nosila tada tinejdžerica Natalie Portman u filmu 'Leon'? E pa takva frizura je veliki hit, piše fashionista.com.

Bobomanija ne jenjava! Ova bezvremenska frizura koju su popularizirale mnoge slavne cure, poput Taylor Swift, Karlie Kloss i Care Delevingne, ima novo ruho koje će biti popularno ove godine.

Nova varijanta boba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bob frizura se već neko vrijeme drži na vrhu popularnosti, a sudeći prema onome što smo mogli vidjeti na nedavnim revijama u sklopu pariškog Tjedna mode, ova hit frizura doživjela je manje preinake. Manekenka Cara Taylor, koja je nosila modnu reviju Alexandera Wanga, najbolje ilustrira to o kakvom se stilu šišanja i stiliziranja boba radi.

Dakle, nosi se ravno ošišani bob, bez šišanja u slojevima ili asimetričnih strana, najsličniji onom kakav je bio popularan u 90-ima.

'To je klasični kratki bob, bez slojevitosti, razbarušenog volumena, istanjene kose ili asimetričnosti. Radi se o klasično ošišanoj kosi, poput frizura iz 90-ih, ali nas može podsjetiti i na bezvremenski šik Francuskinja. Ipak razmislite jeste li spremni za ovakvu frizuru jer će vam u prvom planu biti vrat i brada', objašnjava stilistica kose Kristin Ess, koja je nedavno ošišala i Lucy Hale, zvijezdu 'Slatkih malih lažljivica'.

Ess je objasnila kako je za ovu frizuru ključno stiliziranje: na mokru kosu stavite malo pjene da bi dobila volumen.