kendall jenner

Svestrana i šarmantna: Ovakva haljina odlična je investicija za hladnije dane

06.09.2023 u 20:37

Bionic
Reading

Dugačka haljina s naramenicama izvrsna je opcija za početak jeseni, a ove sezone dolazi u romantičnom uzorku zvanom 'zalazak sunca'

Ako biste morali izabrati samo jedan odjevni predmet koji ćete nositi početkom jeseni, odlučivši se za Loeweovu haljinu, u koju se zaljubila i Kendall Jenner, jednostavno ne biste mogli pogriješiti.

Dizajneri dobro znaju koliko se teško oprostiti od predivnih ljetnih haljina, pa su nam i za novu sezonu pripremili modele koji će osvježiti tmurnije jesenske dane.

U novim kolekcijama ističe se uzorak zvan 'zalazak sunca' - haljina na kojima se boje prelijevaju u gotovo rastopljenim tonovima crvene, žute i narančaste. Prvi put mogli smo ih vidjeti na modnim pistama revija za proljeće-ljeto 2022., a sada se vraćaju unaprijeđene novim kombinacijama boja.

Ovaj trend oživio je Jonathan Anderson za Loewe kreirajući Blur Dress, što su ubrzo kopirali drugi brendovi. Zvijezdom svoje nove kolekcije učinila ju je Shang Xia, a upravo njezin model oduševio je najbolje plaćenu manekenku svijeta Kendall Jenner.

  • +5
Kendall Jenner i Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: SHOTBYNYP / BACKGRID / BACKGRID USA / VEGAN / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Naime, proteklog vikenda, kada je otišla na večeru u restoran Giorgio Baldi u Santa Monici u društvu Gigi Hadid i Hailey Bieber, zablistala je u minimalističkoj haljini od tkanine s više boja te s naramenicama. Dodatan šarm osigurala je bijelim ravnim sandalama brenda The Row te chic clutch torbicom, ostavljajući dojam nošenja skupocjenog tihog luksuza.

Isto tako, ovakve haljine popularizirale su stil nošenja dugačkih i ravnih modela s naramenicama, a on nije ograničen samo na šareni dizajn, pa će sve ljubiteljice neutralnijih uzoraka u novim kolekcijama omiljenih brendova lako pronaći pregršt kreacija od kojih će se teško odvajati cijele jeseni.