hit model

Izgleda skupo i elegantno: Ova haljina je hit sezone, a trendseterice je nose čitave godine

29.08.2023 u 05:47

Bionic
Reading

Dobra haljina baš nikada ne izlazi iz mode, no ove sezone jedan model osobito dolazi u fokus. Riječ je o haljinama maksi kroja koje izgledaju vrlo skupo, a pri tome su senzualne i nose se čitave godine

Što je zajedničko vjenčanjima, zabavama i odlascima na spavanje? U svim tim prigodama možete odjenuti čipkastu slip haljinu i izgledati savršeno dotjerano. Ona ove sezone stvarno dolazi u fokus, a nerijetko postaje i dio vrlo chic uredskog stajlinga.

Slavne dame već se godinama odlučuju za elegantne slip haljine, savršen izbor kako za crveni tepih, tako i za odlazak na revije na tjednima mode, a izrezima i prorezima zamijenjenim čipkastim umetcima klasični modeli sada su dobili unaprijeđeni izgled. Trend koji spaja čipku i slip modele pokrenuli su brendovi kao što su SIR i Rodarte, a od tada su zahvaljujući popularnim high street dućanima dostupne u različitim bojama i umecima čipke te u različitim cjenovnim razredima.

Danas je ponuda slip čipkastih haljina doista šarolika; od debelih i tankih naramenica, većih ili manjih čipkastih umetaka, pa sve do vrlo jednostavnih i nenametljivih stilova sa suptilnim rubom od čipke koji uokviruje tkaninu. Prilikom izbora postoji, zapravo, samo jedno pravilo kojeg se valjda pridržavati: pripazite na izbor donjeg rublja jer fluidna tkanina prirodno obavija tijelo i otkrit će liniju donjeg rublja.

Što se tiče stiliziranja, odlična inspiracija su street style kombinacije koje predlažu tenisice za ležerniji izgled te sandale s kitten potpeticom za elegantniji look. Za prve jesenske dane preko ramena prebacite vječni kardigan ili debelo pletivo te iz ormara izvucite čizme do koljena. Što se tiče dodataka, čipkasti dekolte snažno govori sam za sebe, ali također izgleda elegantno s jednom ili dvije ogrlice. Međutim u ovom slučaju siguran odabir su ipak naušnice. Bez obzira na to jeste li gost na vjenčanju ili kreirate pobjednički stajling za večernji izlazak, bacite oko na galeriju u kojoj se kriju modeli nosivi čitave godine.

  • +6
Slip haljine s čipkom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo