doslovno sjaji

Sve u zlatu: Jennifer Lopez odškrinula vrata svog doma i pokazala kako je okitila bor

13.12.2023 u 15:04

Bionic
Reading

U ovom blagdanskom razdoblju svi smo u potrazi za inspiracijom za uređenjem domova kako bismo unijeli božićno raspoloženje u svoju svakodnevicu. Mnogi slavni već se uvelike hvale na pokazujući blagdansku raskoš svojih domova, a među njima je i američka pjevačica koja je i outfit uskladila s ovogodišnjim dekoracijama

Jennifer Lopez sa suprugom Benom Affleckom uživa u novom domu kojeg su ljetos nakon duge potrage pronašli na Beverly Hillsu. Ovo će biti njihov peti zajednički Božić budući da su si dali drugu šansu nakon što su raskinuli zaruke i razišli se u siječnju 2004. godine.

Latino diva sa svojim je obožavateljima na Instagramu podijelila radost oko okićenog božićne jelke, a poput prave horoskopske Lavice, glavna nit vodilja ovogodišnjeg uređenja je - zlato.

Velike šljokičaste i mat zlatne kuglice, zlatni listovi božićnih zvijezda, šišarke uz ukrasne lampice stvaraju posebnu atmosferu u raskošnoj vili s čak dvanaest spavaćih soba i 24 kupaonice.

Lopez je ponosno pozirala ispred svog 'drvca' u jednostavnoj bijeloj košulji uparenoj sa svjetlucavom zlatnom i krem ​​brokatnom suknjom s uzorkom leptira i remenom ukrašenim perlicama. Sebe je 'okitila' srebrnim bisernim i cvjetnim naušnicama te zlatnom narukvicom, a nabacila je neutralni make up.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Ono što je najviše oduševilo pratitelje izazvale su njezine cipele talijanskog modnog brenda Gucci s visokim potpeticama posute srebrnim šljokicama i sa zlatnim detaljima koje krase pčelice, a koje je odmah komentirala Paris Hilton.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia