MODNI VODIČ

Sve što vam treba: Ove modne komade najviše se isplati ponijeti na ljetni odmor

21.07.2019 u 19:43

Bionic
Reading

Na pitanje koje se odjevne komade najviše isplati ponijeti na ljetni odmor pokušala je odgovoriti poznata modna trgovina Net-a-Porter te je u suradnji s najutjecajnijim zvijezdama ulične mode kreirala ultimativni vodič o svim aktualnim trendovima za besprijekorna izdanja u svim prilikama na odmoru

Avanturističko ljetovanje

Usavršavanje tehnike pakiranja sa stilom može biti posebno zahtjevan zadatak za ljubitelje avanturizma i aktivnog provođenja ljetnog odmora. Iako možda još uvijek ne znate što ćete točno raditi na odmoru svaki dan, Net-a-Porter savjetuje da se odlučite za vrijedne komade koji su istovremeno izdržljivi, praktični i svestrani. Moderan jednodijelni kupaći kostim stiže kao idealno rješenje. Nakon uživanja u morskim vratolomijama, u kombinaciji s cargo hlačama i espadrilama bit ćete posve spremni za nove akcije u sunčanim danima. Kompletom sakoa i kratkih hlača u duhu safari stila odijevanja, prema riječima Net-a-Portera, također nećete pogriješiti.

After beach zabave

Dnevne zabave nakon uživanja na plaži idealno su vrijeme da pokažete svoju otkačenu modnu stranu, a ovoga ljetnog odmora nećete pogriješiti odabirom tie-dye odjevnih komada i onih ukrašenih živopisnim uzorcima, po uzoru na hippie generaciju ili kul djevojke iz Kalifornije.

  • +15
Tie-dye trend Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za razgledavanje

Kada je riječ o besprijekornom stilu na odmoru, modna trgovina Net-a-Porter savjetuje da se usredotočite na tkanine poput prozračnog pamuka kako biste sa stilom išli ukorak s visokim ljetnim temperaturama. Poželite li pružiti moderan izgled ženstvenom izdanju, nećete pogriješiti odabirom komada poput bluza i suknji u intenzivnim plavim ili bojama citrusa.

U večernjim satima

Ljetno odijevanje u večernjim satima poprima potpuno novo značenje. Za ljubiteljice modnog minimalizma to vrijeme predstavlja savršenu priliku za pokazivanje sjajne kože u blještavoj bijeloj ili klasičnoj maloj crnoj haljini. Prema riječima modne trgovine Net-a-Porter, trik je u odabiru prozračnih dizajna i haljina s maštovitim prorezima, a dodatak zlatnog nakita također nije zanemariv. Posljednjih sezona idealnom večernjom haljinom u ljetnim mjesecima smatraju se satenski modeli inspirirani modom 90-ih, a kao logičan odabir ističe ih i Net-a-Porter.

  • +4
Satenske haljine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za koje god se odjevne komade odlučili, modna trgovina Net-a-Porter ističe da prije svega trebate odabrati one koje je moguće nositi na bezbroj načina, a modni dodaci predstavljaju tajno oružje za njihovo stiliziranje. Čak i najjednostavniji odjevni komadi poprimaju sasvim novi izgled sa šeširom za sunce ili razigranim modelom torbe.

  • +34
Torbe od slame i pruća Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kada je riječ o dnevnom stilu odijevanja, modeli slamnatih torbi i dalje uvjerljivo dominiraju, stoga Net-a-Porter sugerira da odaberete onu u koju ćete moći pospremiti sve sitnice za nesmetano uživanje na plaži. Po pitanju sunčanih naočala, koje predstavljaju neizostavan modni dodatak u ljetnim mjesecima, Net-a-Porter predlaže klasične modele poput avijatorica ili mačkastog okvira, a kada je riječ o obući, sugeriraju odabir sandala koje ćete moći nositi od jutra do mraka.

  • +46
Sandale koje se isplati ugrabiti na sniženjima Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal montaža