STRAH OD BRAKA?

Sve Severinine velike ljubavi završile nakon zaruka

30.12.2010 u 12:31

Bionic
Reading

Dok Severina sprema Slavka u ropotarnicu povijesti, uživajući u ljubavnim današnjicama i sutrašnjicama, mi se okrećemo prošlosti i prisjećamo bivših ljubavi, brojnih zaruka i prekida

Davnih dana, dok je još bila dio glazbenog carstva Zrinka Tutića, Severina je, pričalo se i pisalo, ljubovala s velikim šefom. Potrajalo je to neko vrijeme, nepotvrđeno zbog Tutićevog bračnog statusa, da bi tada zvijezda u nastanku odlučila kako je zaslužila biti nešto više od druge rupe na svirali i odmetnula se u znatno rokerskije vode.

Sljedeći izabranik njenog velikog srca željnog ljubavi bio je Alen Marin, pjevač tada slavnih Kojota. Na papiru potpuno nespojiv par potrajao je poprilično dugo, čak do navodnih zaruka, pa se elegantno i bez medijske buke ispuhao.

Uslijedio je bombastičan spoj na jahti s hercegovačkim poduzetnikom Milanom Lučićem, šampanjcem i jednom kamerom, čija akcija nam i danas ulijeće u vruće snove, a koji je Severinu torpedirao u orbitu slavnih i megapopularnih. Lučić je, poput Tutića, bio okovan zlatnim prstenom, a Severina, kao što znamo, ne želi gledati na sebe kao na drugu rupu na svirali, pa je sve ostalo na burnom seksu zabilježenom za buduće generacije.

Na redu je bio vlasnik WGW-a Srećko Vargek. Kako je s videom, koji je uletio u trenutku buđenja nove ljubavi, Severina postala glavna meta medija, tako je i nova veza postala javno dobro. Iako se Srećko jako dobro držao, pokazavši se pravim kavalirom te davši punu potporu svojoj djevojci, ipak nije izdržao. Krenule su priče o zarukama, idile su polako, koliko su mogle, istiskivale sjećanja na vruću akciju u jahti, a potom je uslijedio još jedan prekid. Srećko je pospremljen u ropotarnicu prošlosti, a pred Severinom su bili dani ljubavnih vrludanja i silnih medijskih kalkulacija.

U danima nakon Srećka mediji su je povezivali sa srpskim kazališnim redateljem Jagošem Markovićem, moskovskim poduzetnikom Dubravkom Horvatom i vlasnikom kafića Draženom Balaškom, no sve je ostalo na nepotvrđenim kalkulacijama kratkoga daha.

Prva potvrđena veza bila je kratka avantura s trenerom Gorana Ivaniševića, Marijom Tudorom, koja je došla više kao uvertira u novu veliku ljubav, mlađahnog Matu Čuljka. Iako je te 2005. godine više djelovao poput njene igračke, Severina je odlučila da Matu neće skrivati od medija, oglasivši ljubav na sva zvona. Veza se ispostavila vrlo ozbiljnom, što je okrunila i navodna prosidba. No gdje je prosidba, tu je i prekid. Seve i Mate su se ubrzo razdvojili, ne kriveći treću osobu za ljubavni lom.

I nakon ove veze uslijedila je faza traženja i spajanja s raznim neprovjerenim imenima, koja je potrajala do riječkog konobara Slavka Šajinovića, o čemu svi znamo podosta. Sevka i Slavko ubrzo su postali nerazdvojni, što su okrunile još jedne zaruke i pokušaj svijanja zajedničkog gnijezda u Ičićima. Pričala je Sevke i o djeci, a na kraju se sve svelo na – cipelicu. No, za razliku od prethodnih pucanja, ovom prekidu je kumovala treća osoba, i to ni više ni manje nego kraljevskih epiteta.

O srpskom biznismenu Milanu Popoviću, kralju bakra i novom kralju Sevkinog srca, ovom prilikom nećemo, jer je područje naših interesa ipak povijesna ropotarnica. A i, svjesni medijske prašine i silnog interesa koji se podižu oko Severine, vrlo brzo ćemo saznati sve o njemu. Svaki korak, svaku riječ. Tek ga možemo savjetovati da ni ne pokušava sa zarukama, jer to ne završi dobro.