STATEMENT IZGLEDA

Sve samo ne dosadne: Pronašli smo sandale koje će podići baš svaki stajling

23.04.2022 u 17:50

Bionic
Reading

Trend obuće ukrašene petom netipična izgleda neće nas zaobići ni ove sezone, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govori aktualna ponuda na policama high street trgovina i svježi modeli s potpisom renomiranih dizajnerskih imena

Osim što joj je funkcija silueti darovati potrebme cemtimetre, peta kao detalj na obući ima I dekorativnu funkciju te je u stanju cipele učiniti malim umjetničkim djelom, kao i podići stajlinge na novu razinu.

Baš kao u godinama prije pandemije, danas je dobrodošlo sve što je originalno i drugačije, pa brojne modele cipela na čelu sa sandalama dana krase potpetice u obliku disko kugle, 'slomljene', krivudave, neobičnih geometrijskih likova, pretjerano nakićene, šuplje, ili prekrivene resicama.

  • +18
Sandale sa statement petom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ove sezone u ponudi sandala sa statement petom uvjerljivo prednjači američki brend Cult Gaia, a koji je svjetsku slavu stekao slamnatim torbicama i zavodljivim modelima haljina. Uz popularne modne brendove, high street brendovi poput španjolske Zare i Bershke u svoju ponudu također su uvrstili pregršt sandala zanimljivog dizajna pete.

Poput statement modela torbi i nakita, i najobičniju odjevnu kombinaciju učinit će posebnom, a ukoliko već niste pronašli omiljene cipele s otkačenom petom, bacite pogled u galeriju i odaberite neke od aktualnih modela u kojima ćete nesumnjivo zablistati u narednim mjesecima.