PODIŽU STAJLINGE

Idealne za sve prigode: Ove torbe postale su omiljeni ljetni dodatak, a evo kakve se verzije danas nude

18.04.2022 u 08:20

Bionic
Reading

Topli mjeseci u godini postali su nezamislivi bez stajlinga u znaku torbica stvorenih od slame, pruća i ratana, kojima tradicionalno i ove godine vrve police trgovina

Police su prepune raznoraznih modela pletenih torbi izrađenih od slame, pruća, rafije, ratana i raznoraznih drugih izvornih materijala od kojih su se u prošlosti izrađivale torbe, a koji su donedavno bili nezamislivi u modnoj industriji, posebice u proizvodnji dizajnerskih modela.

Luksuzni brendovi posvetili su puno pažnje slamnatim torbama, a high street trgovine pobrinule su se za to da kupcima ponude slične i puno povoljnije modele.

  • +13
Slamnate torbice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bacite li oko na police popularnih trgovina, zasigurno ćete ostati oduševljeni izborom. Baš kao i proteklih sezona, danas brojni brendovi nude manje modele slamnatih torbi u kombinaciji s drugim materijalima poput kože, pleksiglasa, drva ili tkanina, a rezultat toga još je efektniji izgled.

Bilo da se odlučite za neodoljive košarice od ratana za kojima luduju Francuskinje, preslatke kofer-torbice idealne za svečane prilike i izlaske ili pak predimenzionirane slamnate cekere u koje stane sve što vam treba i ne treba za plažu, jedno je sigurno - nećete pogriješiti.

Razlozi zbog kojih su ove torbe toliko popularne jednostavni su - lako podižu i najjednostavniji stajling te se savršeno slažu uz gotovo sve odjevne komade, od odijela do lepršavih haljina za plažu.