SERENA WILLIAMS

Sve je iznenadila: Jesu li ovo najluđe cipele za vjenčanje?

23.11.2017 u 12:54

Bionic
Reading

Nakon dvije godine veze jedna od najboljih tenisačica svijeta Serena Williams stala je pred oltar sa svojim odabranikom Alexisom Ohanianom, a više od vjenčanice Serena je oduševila prisutne i javnost netipičnim odabirom obuće za svečani dan u New Orleansu

Kada se teniska superzvijezda Serena Williams prošlog tjedna udala za suosnivača Reddita Alexisa Ohaniana u New Orleansu, javnost se posebno fokusirala na odabir raskošne vjenčanice. Tijekom večeri uspjela se tri puta preodjenuti, a raskošan odabir vjenčanice Serena je povjerila dizajnerici Sarah Burton i brendu Alexander McQueen.

  • +18
Vjenčanje Serene Williams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Više od vjenčanice i popratnih, bijelih haljina tijekom svečane večeri, Serena je sve oduševila pojavom u potpuno netipičnoj obući za vjenčanje – tenisicama koje su sve samo ne obične.

Riječ je o paru bijelih tenisica Nike Cortez koje su uoči Serenina glamurozna vjenčanja doživjele blještavi tretman u punom smislu. Iako Serenu dugi niz godina zastupa sportski brend Nike, njegovi predstavnici otkrili su da brend nije zaslužan za dorađen dizajn kultnih tenisica.

Umjesto Nikeova dizajnerskog tima, za blještavi par tenisica Nike Cortez, zaslužna je 30-godišnja administrativna službenica u floridskoj kompaniji vinima, Michelle Meneses

Objavu dijeli @merakimishell

Samo dva dana prije velikog dana, slavna tenisačica kontaktirala je Michelle sa željom da od kultnih tenisica Nike Cortez stvori nešto posebno. Ove dame povezala je zajednička instruktorica plesa, a Meneses priznaje da je njezin posao ukrašavanja Sereninih tenisica bio posebno intenzivan.

Objavu dijeli @merakimishell

'Serena je imala viziju i nazvala me je u ponoć, odnosno dva dana prije vjenčanja. Idućeg jutra ispred kućnih vrata dočekao me par tenisica na kojima sam radila puna 24 sata kako bi idućeg jutra bila spremna za vjenčanje', otkriva Meneses.

Objavu dijeli @merakimishell

Nakon što je Serenin svadbeni par tenisica personalizirala ukrasivši ih s više od tisuću kristala, Meneses je priznala kako se svojom strašću za ukrašavanjem predmeta ne planira baviti ozbiljno unatoč mnoštvu zahthjeva potencijalnih klijenata kojima svakodnevno svjedoči.