ŽENSTVENI I CHIC DIZAJN

Sve cool djevojke na Instagramu ovih dana nose ovaj pristupačni pariški brend

03.03.2021 u 15:35

Bionic
Reading

Brend koji sve češće viđamo na Instagram profilima influencerica iznenađujuće je pristupačan i nudi sve što jedna mlada žena može poželjeti imati u svom ormaru. Riječ je o pariškom brendu Sézane koji osvaja svojim ženstvenim i chic dizajnom

Sigurni smo da barem jedna od vaših omiljenih influencerica u svom ormaru krije komad s potpisom brenda Sézane. Spomenuti pariški brend jedan je od brendova s najbrže rastućom publikom, čiju su estetiku prepoznale brojne influencerice koje se mogu pohvaliti zavidnom vojskom pratitelja na Instagramu. Ova mreža zaljubljenica u modu rezultirala je velikom potražnjom za brendom koji trenutno nose sve cool djevojke.

Sézane, osnovan 2013. godine, u povijest je ušao kao prvi francuski brend utemeljen na internetu, a njegovi svestrani i poželjni odjevni komadi poznati su po potencijalu osiguravanja rasprodanog statusa, kao što je slučaj s takozvanim kardiganom Barry koji je 2017. godine postao toliki hit da je stvorena lista čekanja od 30 tisuća ljudi ili pak haljinom Axelle s detaljima čipke koja se rasproda svaki put nakon obnavljanja zaliha.

Brend je osnovala dizajnerica Morgane Sezalory koja se trudi dizajnirati pristupačne, elegantne i nosive komade vintage izgleda koji se savršeno uklapa u naš pojam Parižanki, posebno nakon serije 'Emily u Parizu'.

Morgane je započela biznis pod imenom 'Les Composantes' - trgovine koja je preuređivala vintage komade i preprodavala ih u limitiranom broju, no ubrzo je privukla veliki broj Parižanki kojima se njen rad izuzetno svidio, a odluka da pokrene vlastiti brend očigledno je bila itekako pametna, jer za njenom se odjećom i modnim dodacima grabe vodeći modni urednici i influenceri.

Osim na estetiku, u Sézaneu misle i na ekologiju pa su sve njihove traperice i traper haljine i jakne izrađen od recikliranog trapera, što je u današnje vrijeme brze mode i masovne proizvodnje itekako pohvalno. Ukoliko nas pitate u koje komade s potpisom ovog pariškog brenda vrijedi investirati, naš odgovor je - u sve!

Bacite oko na novu kolekciju i vidjet ćete zašto nam je teško odlučiti se za samo nekoliko komada.

  • +18
Sezane Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije