ZGODNA PJEVAČICA

'Svakim danom si sve ljepša i ljepša': Obožavatelji Franke Batelić nisu škrtarili na pohvalama

20.11.2020 u 15:03

Bionic
Reading

Franka Batelić, 27-godišnja pjevačica koja je početkom godine postala majka malenog Viktora, često svojim brojnim obožavateljima na društvenim mrežama daje uvid u svoju svakodnevicu

Lijepa pjevačica poznata po svojem prepoznatljivom mladenačkom stilu, pozirala je u elegantnom izdanju besprijekorno našminkana i kose podignute u messy punđu, a njezina je fotografija vrlo brzo prikupila veliki broj lajkova.

Franka je izgledala prelijepo s velikim buketom u rukama u svijetloružičastoj haljini s tankim naramenicama uz poruku kako se konačno uspjela naspavati u komadu od osam sati.

'Što ste vi napravili danas sami za sebe? Ja sam uspjela odspavati 8 sati u komadu... Čisto statistike radi, da i 2020. ima jedan dobar dan!', poručila je Franka svojim fanovima.

Vrlo brzo zasuli su je komplimentima. 'Kako si prelijepa', 'Svakim danom si sve ljepša i ljepša', 'Ljepotica', nisu štedjeli na komplimentima njezini vjerni obožavatelji kojih je već oko 168 tisuća na Instagramu.

Glazbenica se prisjetila na društvenim mrežama i 2017. te posjeta Forth Bridgeu u Škotskoj.

'Na današnji dan 2017. godine, 1764 km od Zagreba pokisla sam k'o nikada... I nisam imala pojma da snimam spot za pjesmu koja će mi promijeniti život. 'S tobom', napisala je Franka koja je nedavno objavila hit Harryja Stylesa 'Watermelon Sugar'.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pjesma joj se, kaže, odmah svidjela jer je puna pozitivne energije.

''Watermelon Sugar' Harryja Stylesa svjetski je glazbeni hit koji se nekako konstantno provlačio mojim listama za slušanje i uvijek bi unio pozitivu u svaki moj dan. Odlučila sam ga obraditi i otpjevati po svom guštu i donijeti publici nešto novo i zanimljivo. Drago mi je da se pokazalo kako glazba nema granica niti u ovo vrijeme, te smo uspjeli okupiti sjajne glazbenike koji su moju viziju pretočili u stvarnost', rekla je.