PROBLEMI U RAJU

Svadba Nikoline Pišek i Vidoja odgađa se?

15.11.2012 u 08:57

Bionic
Reading

Dečko voditeljice Nikoline Pišek, poduzetnik i povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović, osuđen je na Višem sudu u Beogradu na deset mjeseci kućnog zatvora zbog nezakonitog nošenja oružja

Srpski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristorić koji je nedavno zaprosio atraktivnu hrvatsku voditeljicu morat će, kako navodi Press, ipak odgoditi svadbu jer ga navodno čeka izdržavanje kazne kućnog zatvora u trajanju od 10 mjeseci zbog nezakonitog posjedovanja oružja.

Vidoje je, po savjetu odvjetnika, na suđenju priznao krivnju, pa će, umjesto u ćeliji, kaznu služiti u svojoj kuću, bez mogućnosti izlaženja.

Ristoviću je prije godinu dana prilikom rutinske kontrole nađen pištolj za koji nije imao dozvolu, pa je protiv njega je podnesena krivična prijava za nelegalno nošenje oružja. U postupku koji je vođen protiv njega od travnja do kraja kolovoza 2012. godine odlučeno je da je prekršio zakon, zbog čega je osuđen, a svi njegovi prigovori su odbijeni.

Planovi za svadbu morat će da pričekati, jedino u slučaju da se mladenci odluče na kućni tulum. Vidoje će uskoro dobiti elektronsku narukvicu i početi izdržavanje kazne.