TREND ZA SVA VREMENA

Suptilno posvijetljeni pramenovi nikad neće izaći iz mode; evo i zašto

14.02.2020 u 15:38

Bionic
Reading

Kad se lijepa glumica Natalie Portman pojavila na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Osar, svi su bili očarani njezinim senzacionalnim stajlingom osobito novom frizurom za koju je dobila brojne pohvale

U još jednom glamuroznom izdanju graciozna Natalie Portman ponovno je bila zvijezda večeri, a svi su pohvalili njezine osunčane pramenove koji su bili savršen dodatak na razbarušenom bobu podijeljenom po sredini.

  • +7
Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Glumica koja uvijek plijeni poglede svojim elegantnim izdanjima, smeđu je kosu dodatno posvijetlila odlično raspoređenim pramenovima koji su joj naglasili oči i ten.

Svi se slažu kako glumica nikad nije bolje izgledala, a mnoge je komplimente zaradila upravo na račun trendi frizure.

Usprkos brojnim verzijama popularnih tehnika poput balayagea ili flamboyagea, moderne verzije ombréa još uvijek su tu, a najbolji je dokaz upravo zvijezda 'Crnog labuda'.

Radi se o dorađenoj verziji popularnog ombréa sa suptilnim pramenovima koji izgledaju kao da je kosa prirodno posvijetlila od sunca.

Premda se varijante bayalagea i flamboyagea uglavnom odnose na pramenove koji se uklapaju u postojeću boju i nisu vidljivi, Natalie se odlučila za cool verziju ombréa koji djeluje doista vrlo prirodno iako je korijen tamniji, a kosa je sve svjetllija prema vrhovima.

Ovdje naglasak na postupnom prijelazu k svjetljiim tonovima uz sun kissed pramenove koji su vrlo zahvalni jer neće izgledati neuredno. Plus je i taj da ako su dobro napravljeni nećete imati nikakvih problema s mrskim izrastom.

Trendi ombré doista nikad neće izaći iz mode, pa ako vam se sviđaju ovakve tehnike posvjetljivanja kose koje ne zahtijevaju prečeste odlaske frizeru onda će to biti za vas savršen odabir.

ZA SVAKU POHVALU

Teško je ostati ravnodušan na ove trendi frizure slavnih ljepotica

Pogledaj galeriju

Naravno, nikako nemojte zaboraviti niti na redovitu hidrataciju kose uz pomoć maske ili balzama jer se zbog pramenova dodatno isušuje.