CARMEN GIMENO

Suknje A-kroja nisu nimalo dosadne; evo kako ih nositi iznad 50

05.01.2024 u 08:23

Bionic
Reading

Ne možemo se zasititi inspirativnih stajlinga jedne od najpoznatijih španjolskih 50 plus influencerica Carmen Gimeno

Sjedokosa fashionistica iz Bilbaa nebrojeno je puta dokazala kako dobar stil nimalo ne ovisi o nečijoj dobi pa ne čudi to da je njezin profil na Instagramu omiljena destinacija zaljubljenica u modu, bez obzira na to koliko imaju godina.

Carmen je prava modna inspiracija, a svoje cool stajlinge bez greške niže i s komadima iz svima pristupačnih trgovina poput Zare, H&M-a, Manga...

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Carmenine modne kombinacije zbog kojih nećete bankrotirati naprosto pršte odličnim osjećajem za modu te su savršen spoj udobnosti i ženstvenosti.

Iako je dobro upućena u trendove, Carmen ih nikad slijepo ne prati već ih dobro uklapa u svoj modni stil.

Na svojem je Instagram profilu kreativna Španjolka ponovno je pokazala još jedan domišljat stajling za koji je dobila samo brojne komplimente.

Da se tamnoplava i crvena fantastično sljubljuju pokazala je i ovim lookom koji je uključivao pripijeni džemper s potpisom Zare i suknju A-kroja, a dodatno je začinila ovaj zanimljiv stajling crvenim hulahopkama i balerinkama s remenčićima.

Modnu kombinaciju kojoj se nema što prigovoriti zaokružila je i cool detaljem - velikim crvenim brošem u obliku cvijeta.

Sunčane naočale i njezin zaštitni znak crveni ruž lijepo su se uklopile u ovu modnu priču omiljene 50 plus modne ikone.