Benedikte Thoustrup

Djevojka bivšeg princa ima stila napretek, a bolju haljinu od ove teško da je mogla pronaći

04.01.2024 u 12:23

Bionic
Reading

Benedikte Thoustrup, djevojka bivšeg danskog princa Nikolaia zablistala je u stajlingu nadahnutom sedamdesetima. U haljini s printom i s dugim, zvonolikim rukavima, mlada manekenka i poslovna žena u Sydneyju je servirala profinjenu eleganciju i pokazala da je jedna od najbolje odjevenih članica kraljevskih obitelji

Kći bivšeg predsjednika banke, model, poslovna žena, djevojka bivšeg danskog princa, a sada grofa od Monpezata i influencerica na TikToku - Benedikte Thoustrup jedno je od onih novih imena europske kraljevske obitelji koje vrijedi imati na radaru. Naime, osim vrlo moćne društvene pozicije, ova djevojka ima nevjerojatnu sposobnost oduševiti inspirativnim izgledom, kreirajući stajlinge koji spajaju trendove i poželjne modne komade.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Benedikte Thoustrup ima 24 godine i urođenu vještinu kreiranja minimalističkih i jednostavnih stajlinga, a svaki od njih uspijeva dotjerati do posljednjeg detalja. Pokazala je to i svojom najnovijom objavom na Instagramu, gdje se pohvalila sjajnim stajlingom.

Fotografija, snimljena na Novu godinu tijekom dana u baru Opera Sydney, pokazuje Benedikte odjevenu u crvenu haljinu brenda Réalisation, čiji su osnivači Alexandra Spencer i Teale Talbot.

Haljina se ističe okruglim izrezom i cvjetnim printom duž cijele siluete u tamnijem tonu, a pažnju posebno privlači dugim rukavima zvonolikog ruba. Iako se na fotografijama koje je sama pokazala – prvo na TikTok videu u društvu dečka, a potom i kada sama pozira na Instagramu – nije pokazala kakvu obuću koju je odabrala, vidljivo je da je ovaj prekrasan dizajn nadahnut sedamdesetima odlučila iskombinirati s crnom kožnom torbom s kratkom ručkom i sunčanim naočalama od kornjačevine iz Shevokea.

Ovim stajlingom Benedikte predstavlja jednostavnu, elegantnu i udobnu ideju za kopiranje koja omogućuje kreiranje istovremeno ležernog i vrlo chic stajlinga, a ovakav model haljine vrlo ej lak za nošenje uz čizme i tenisice, ali i slinback sandale za elegantne izlaske.

  • +2
Benedikte Thoustrup Izvor: Profimedia / Autor: Kaspar Wenstrup/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, Benedikte Thoustrup i bivši danski princ u ljubavnoj su vezi od 2018. godine, a od kolovoza žive zajedno u Sydneyju gdje princa trenutno promovira svoju manekensku karijeru. Otkako mu je baka oduzela titulu princa, Nikolai sada nosi titulu grofa od Monpezata te živi nešto opuštenijim životom. Iako ga je bakina odluka povrijedila, mladi Nikolai se s njom pomirio odlučivši se upustiti u modne vode.

'Jesenski semestar ću provesti u Australiji. To je avantura koja počinje i zbog koje sam jako uzbuđen, baš kao i zbog toga što ću ponovno živjeti u inozemstvu', rekao je u jednom od intevjua, priznavši da je uzbuđen zbog novog životnog razdoblja.