VJEČNI KLASIK

Stvorena za toplije dane: Ova šik obuća nikad ne izlazi iz mode

22.04.2019 u 16:11

Bionic
Reading

Uz mnoštvo trendovskih modela obuće koji trenutno krase police trgovina, u novoj proljetnoj sezoni ponovno ćemo svjedočiti velikoj popularnosti špagerica, a koje su s godinama zaradile titulu modnog klasika

Ravne, s platformom ili punom petom, kultne špagerice i ove sezone dominiraju ponudom popularnih high street brendova i renomiranih dizajnerskih imena. S tipičnim poplatom od užeta, špagerice kao idealna alternativa tenisicama i sandalama u toplim mjesecima pristaju mnoštvu odjevnih kombinacija, a ove sezone najviše se ističu modeli u prirodnim zemljanim tonovima.

Iako će mnogim ženama prvo zapeti za oko špagerice u varijanti visoke pete, djevojke ležernija stila opredijelit će se za ravne modele, u stilu slip-on tenisica, natikača ili sandala, čiji je izbor itekako velik.

Nalik proteklim sezonama, ni ove nas neće zaobići zanimljivi modeli bezvremenskih espadrila, od kojih titulu najpopularnijih godinama nose modeli s potpisom modne kuće Chanel, a koji su postali sinonim proljetno-ljetne elegancije.

  • +5
Chanelove espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Jedino modno pravilo kojeg se morate držati kada je riječ o nošenju špagerica to je da ih nikad, ali baš nikad ne nosite na čarape.

Izbor u dućanima zaista je bogat, a cijene su prilagođene svačijem džepu. Najveći problem će vam biti izabrati samo jedan par u moru neodoljivih modela koje možete pronaći u našoj fotogaleriji.

  • +38
Špagerice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo