OAZA LJEPOTE

Studio Antonija – tvojih pet minuta u srcu Zagreba

09.05.2017 u 11:22

  • +11

Studio Antonija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Mjesto za vrhunsku njegu, relaksaciju i bijeg od svakodnevice – oaza luksuza kakvu sanja svaka žena

Stres, ubrzani životni ritam i manjak posvećenosti sebi ostavljaju brojne posljedice koje se nerijetko vide na našoj kosi. Suha, bez volumena i sjaja, kosa je najbolji 'alarm' koji nas upozorava da je vrijeme za predah. Ugodna atmosfera i toplina interijera Studija Antonija opustit će vas čim prijeđete prag salona, a nasmijana prijateljska lica i spretne ruke vrhunskog tima stručnjaka pomoći će vam da, barem nakratko, zaboravite na sve brige i probleme.

Doživite čarobno iskustvo kroz pojedinačne rituale koji su posvećeni izvoru vaših potreba i vidljivo daju novi izgled kosi te ju čine živom. Svaki ritual vašu će kosu dovesti do savršenstva divnim masažama, raskošnim teksturama i finim mirisima. Prepustite se uživanju u miru i tišini nježnih spa tretmana u odvojenoj prostoriji te rijetke trenutke slobodnog vremena uložite u relaksaciju koju zaslužujete.

Rituali opuštanja i njege dopustit će vam da zatvorite oči i prepustite se luksuzu vremena samo za sebe, bez zvonjave mobitela, gradske vreve i kaosa koji nas obično prate iz dana u dan. Upravo je to bila ideja Antonije Mužar kada je prije deset godina prvi puta otvorila vrata Studija Antonija – mjesto na kojemu će svaka žena pronaći svojih pet minuta kako bi zablistala.

Više informacija o ovom čarobnom kutku za opuštanje u srcu Zagreba na adresi Preradovićeva 24 potražite na web stranici Studija Antonija: www.antonijastudio.com te Facebook i Instagram profilima: www.facebook.com/antonijastudio i www.instagram.com/antonijastudio