TJEDNI HOROSKOP

Strijelci će poboljšati odnose, a Jarci materijalno stanje. Ovnove će krasiti susretljivost i komunikativnost, a Blizance i Rakove usredotočenost

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 25.01.2021 06:32
 • Objavljeno 25.01.2021 u 06:32
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: - / Wavebreak / Profimedia

Susretljivi i komunikativni, Ovnovi će ostavljati odličan dojam. Blizanci će posjedovati vrhunsku koncentraciju i visoku motivaciju te bez napora usvajati i reproducirati nova znanja. Usredotočenost je i Rakovima na visokoj razini, ali na ljubavnom planu intuicija bi ih mogla prevariti. Strijelcima su u odnosima izvjesne pozitivne promjene, uz obostrani porast tolerancije. Materijalno stanje Jaraca na putu je poboljšanja ponajviše zbog marljivog rada i pametnih ideja.

Ovnovi će imati više energije za druženje nego prilika da je iskoriste. Najveće zadovoljstvo crpit ćete iz rasprava online, gdje ćete mješavinom humora i drskosti trolati neistomišljenike. Iskoristite ovo vrijeme za pregovore i sastanke, uključujući video konferencije. Uvjerljivim nastupom lakoćom ćete pridobivati povjerenje ljudi iz profesionalnog okruženja.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +11
 • +8

Lady Gaga je rođena u znaku Ovna 28. ožujka 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Partner ili simpatija Bikovima će biti vrlo skloni, ali vi ćete htjeti još više. Ne budete li zadovoljni napredovanjem odnosa, problem će biti na vašoj strani. Radit ćete na zbližavanju s važnim i utjecajnim ljudima. Bit ćete svjesni koliko vam njihova podrška može pomoći u studiranju i profesiji. Ne prelazite granicu dobrog ukusa i pripazite da vaši komplimenti ne prerastu u laskanje.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Penelope Cruz je horoskopski Bik, rođena je 28. travnja 1974.

Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Skroman društveni život potjerat će Blizance pred zaslone smartfona ili kompjutera. Bit ćete aktivni u objavljivanju novih sadržaja i zarađivati brojne pozitivne komentare i lajkove. Pristupite ispitu kojeg dugo odgađate ili se upišite na stručni tečaj od koje ćete imati opipljive pomoći u karijeri. Energija vam raste, a umor uzmiče. Nalazit ćete vremena i volje za kretanje na otvorenom.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovi će slutiti da im voljeni nešto prešućuje pa će otvoriti četvore oči i postavljati mu neumjesna pitanja. Nemojte ništa poduzimati dok ne budete sigurni da ste u pravu jer bi vas intuicija ovog puta mogla prevariti. Prionite na učenje i pisanje seminarskog rada, jer ćete u kratkom roku dovršiti sve što ste naumili. Povoljno je vrijeme za novčana ulaganja i započinjanje štednje.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Odnos Lavova s voljenim bit će na klimavim nogama. Različita mišljenja i ambicije dovest će vas do udaljavanja. Prepirat ćete se i oko osobnih pitanja i oko onih koja vas se direktno ne tiču, kao što je američka politika. Držite se podalje od sporova s nadređenima i suzdržite se od javnog iskazivanja nezadovoljstva. Nećete imati mnogo saveznika u službenim okvirima pa je bolje da igrate na sigurno.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice bi bliska osoba mogla oduševiti nekim postupkom. Nemojte je pustiti da nagađa jeste li zadovoljni, nego joj se zahvalite i pitajte treba li joj štogod. Predstoji vam iscrpljujuć tjedan u kojem će se profesionalne obaveze toliko nagomilati da ćete morati raditi dulje od uobičajenog. Prihvatite izazov i okušajte se na polju koje nije usko vezano za vaše kvalifikacije.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +4
 • +1

Kaia Gerber je horoskopska Djevica, rođena je 3. rujna 2001.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako im je Venera i dalje nesklona, planeti u Vodenjaku najavljuju opći boljitak za Vage. Mogli biste se zaljubiti, ali će vas druga strana držati u neizvjesnosti. Poboljšana izdržljivost i pažnja pomoći će vam da dovršite zadatke prije roka, što će poslodavci ili kupci uočiti i uzeti u obzir. Pokušajte unovčiti talente i vještine. Oglasite davanje instrukcija ili pretvorite hobi u posao.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpionima će voljeni zamjerati distanciranost i manjak zanimanja za nježnosti i pažnju. Poduzmite sve da se među vama ne stvori jaz. Ako ste u svježoj vezi, ne namećite svoj stil življenja. Um će vam biti kao košnica, a čest gubitak fokusa pokvarit će rezultate vašeg rada. U vašem bi interesu bilo da vas netko kontrolira i potiče, pod uvjetom da se prema takvoj osobi ne postavite prgavo.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelci će imati manju potrebu za kavgom, a veću za pomaganjem i izlaženjem u susret. Spontano ćete birati prave riječi s kim god komunicirali. Vaši ljubavni i erotski pothvati bit će pod sretnom zvijezdom. Administrativni zadaci bit će za vas tvrd orah, ali ćete u većini slučajeva privoljeti nekoga da vam pomogne. Šarmom i duhovitošću osvajat ćete povjerenje.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +7
 • +4

Jay Z je u horoskopu Strijelac, rođen je 4. prosinca 1969.

Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Jarci su još pod okriljem Venere i Marsa. Vi i vaši bližnji bit ćete velikodušni jedni prema drugima. Ako ste u ljubavnom pohodu, ponašajte se dostojanstveno i izbjegavajte nametljivost. Neki će od vas naći radno mjesto ili dodatan posao, a drugi će dobiti povišicu ili unapređenje. Imate kondicije i za obaveze i za aktivnosti u slobodno vrijeme, ali će vas zimogroznost uvelike sputavati.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Zgodni i dotjerani, Vodenjaci će golicati maštu onih koje susreću. Zamka se krije u opasnosti od sukoba sa suparnikom za istog partnera ili roditelja koji vas ne žele u blizini svoje kćeri ili sina. Ambicije vam se opasno bude, ali zavidnici vrebaju iza ugla. Nemojte se hvaliti niti inatiti. Što manje informacija pustite u javnost, lakše ćete ostvariti planove. Čuvajte se lopova i prevaranata.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe će se sklanjati od neznanaca bilo uživo ili online. Najbolje vam je okružiti se obitelji i prijateljima pred kojima ne morate glumiti. Ako ste u procesu zavođenja, nećete inzistirati na brzim koracima prema ljubavnom odnosu. Zamišljenost će vas ometati u radu ili učenju. Dobro se organizirajte, ne rasipajte energiju na više različitih poslova, već se posvetite jednom i privedite ga kraju.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +3

Lily Collins je rođena u znaku Riba 18. ožujka 1989.

Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!