Sella stolice

Stolice koje se savršeno uklapaju u svaki prostor

05.04.2017 u 16:23

Sella stolice

Izvor: Ton.eu / Autor: Ton.eu

Bionic
Reading

Što čini restoran ili bar savršenim? Kako se može osigurati da gosti dožive pozitivno iskustvo i da se žele vratiti, te kako dizajn prostora može pomoći da se postignu određeni poslovni ciljevi?

Svaki hotelijer i ugostitelj kojem je stalo do prepoznatljivosti i identiteta njegova objekta, posebnu pažnju posvećuje odabira namještaja da bi prostor koji je namijenjen boravku ljudi učinio što ugodnijim i prirodnijim.

Osim novih trendova koji svakodnevno dižu ljestvicu u uređenju i dizajnu barova, restorana ili hotela, i gosti su ti koji zahtijevaju bolje uređene prostore na kojima će provesti svoje slobodno vrijeme. Originalno, rustikalno, moderno, ekskluzivno...samo su neki od stilova kojima vlasnici definiraju identitet svojih objekata, već unaprijed poznavajući strukturu svojih gostiju.

Iz dugogodišnjeg iskustva u turizmu i srodnim granama, te iz strasti prema stolicama, otvorena je tvrtka Sella koja se bavi opremanjem interijera i eksterijera, sa fokusom na ugostiteljske objekte. Od dizajnerskih stolica vrhunskih proizvođača drvenih stolica, do stolica prilagođenih skromnijem budgetu investitora u Selli će Vas savjetovati i preporučiti Vam namještaj koji bi odgovarao Vašem prostoru.

U suradnji sa dizajnerima interijera moguće je organizirati make over Vašeg prostora koji želite prenamijeniti ili ga jednostavno malo preurediti i sa novim vizualnim identitetom, te bolji no ikada, izaći na tržište.

Dakle, želite li svom prostoru podariti novo ruho, nije važno imate li veliki restoran, malen intiman bar ili otvarate hotel, Sella će za Vas pronaći rješenje koje će odgovarati svim Vašim potrebama i željama.

 

Sella stolice potražite na Facebook stranici ili pošaljite mail na: sella@sella.hr