NEĆETE VJEROVATI...

Što žene zaista žele za Dan žena?

08.03.2013 u 10:10

Bionic
Reading

Kako su istaknule žene u istraživanju, najbolji pokloni bili bi im kvalitetan san, kvalitetno vrijeme s obitelji, malo vremena bez djece, skuhani ručak, topla šalica čaja, ali i gotovina

Zaboravite na cvijeće, nakit, parfeme i skupe večere. Ono što žene zaista žele za Dan žena je malo mira i tišine te po mogućnosti dan bez djece. Najnovije britansko istraživanje pokazuje da bi većina žena voljela odspavati osam sati bez prekida, a potom provesti kvalitetno vrijeme s obitelji.

U istraživanju je sudjelovalo 1000 žena, a sve su bile majke. Većina njih navela je da ih najviše muči umor i iscrpljenost te da se stoga samo žele dobro odmoriti.

Kako su istaknule žene u istraživanju, najbolji pokloni bili bi im kvalitetan san, kvalitetno vrijeme s obitelji, malo vremena bez djece, skuhani ručak, topla šalica čaja, ali i gotovina. Prema njihovu mišljenju, najgori su darovi pilule za dijetu, proizvodi za čišćenje, kuharice, igračke ili odjeća.

'Zapravo je vidljivo da žene žele sitnice koje će ih usrećiti, ne trebaju im veliki darovi. Ipak, bilo bi lijepo da ih iznenadite i bombonijerom i cvijećem jer svaka žena voli i takve znakove pažnje', savjetovao je glasnogovornik internetske stranice NetVoucherCodes.co.uk, koja i stoji iza istraživanja.