TKO TO MOŽE BOLJE?

Što vas čini super mamom

24.02.2011 u 08:56

Bionic
Reading

Od smrdljivih pelena ne padate u nesvijest, za rođendan vašeg mališana bez problema napravite tri vrste kolača, zadnje atome snage bez problema čupate za igru sa svojim najdražim malim derištem. Sve to i još puno toga znaju, mogu i rade mame

Donosimo vam deset stvari koje vas čine super mamom:

Možda nikada do kraja ne uspijete završiti ručak jer vam mali zaprljani prstići kopaju po tanjuru, no to vam ne smeta, sve dok je vaše najdraže pojelo svoje povrće i uživa.

Vaša djeca uvjerena su da iz torbe možete izvući baš sve. Voće, loptice za igru, mali automobil, hamburger. Sve je tamo.

Nitko tako dobro kao vi ne pjeva 'Tašun tašun tanana'.

Vama je ponekad nemoguća misija otići pod tuš, no zato su vaša djece okupana, čista i sretna u pidžamicama spavaju u toplom krevetu.

Nije vam teško i 30 puta u danu reći svom aktivnom mališanu rečenice tipa: 'Ne bacaj piletinu u toalet', 'Ne probadaj psa vilicom', 'Ne jedi spužvu.'

Biti mama je najteži, ali i najslađi posao na svijetu

Vaš magični, nježni poljubac liječi svaku ozljedu i briše suze.

Tko još može očistiti cijelu kuću i to u rekordnom roku, dok traje jedna epizoda 'Boba graditelja'.

Skromni ste i sve što želite je par novih čistih traperica na kojima nema mrlja cikle, brokule i svježe zgnječenog pirea.

Radije biste primili metak nego da vaše najdraže stavi u usta žvakaću gumu koju je odlijepilo s klupice u šoping centru.

Ohrabrujete svoje dijete da bude ono što želi i radi ono što voli, ali postavljate granice.

Tko mu još neprestano govori da je najslađe, najbolje, najljepše i najsavršenije malo biće na svijetu i to stvarno odsrca misli?