NAJSTAJLIŠ VOJVOTKINJA

Što to Meghan nosi? Svi bruje o njezinoj neobičnoj haljini

18.07.2018 u 06:51

Bionic
Reading

Novopečena vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle neko je vrijeme bila na meti modnih kritičara koji su joj prigovarali da je postala klon svoje šogorice Kate Middleton u konzervativnim kombinacijama. Ipak, s nekoliko zadnjih stajlinga Amerikanka je popravila loš dojam i pokazala kako nije izgubila osjećaj za modnu odvažnost

Zahvaljujući svojem prepoznatljivom, kalifornijski opuštenom stilu 36-godišnja Meghan Markle je stekla velik broj modnih sljedbenika, ali njezini su se kulerski stajlinzi poprilično promijenili otkad je i službeno postala vojvotkinjom od Sussexa.

Ipak, u posljednje se vrijeme Meghan vratila u velikom stilu, pa sad mediji hvale njezine trendovske modne kombinacije.

  • +17
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prilikom otvorenja izložbe o Nelsonu Mandeli u Southbanku, kojem je nazočila u društvu supruga, princa Harryja, Meghan je mamila poglede u još jednom fantastičnom outfitu, dostojnom modne ikone.

Lijepa zvijezda serije 'Suits' uskočila je u neobičan hibrid haljine bez rukava i balonera s potpisom kanadskog brenda House Of Nonie, u kojem je izgledala poput retro holivudske dive.

Elegantnu kreaciju, ležerno utegnutu remenom, atraktivna Amerikanka začinila je salonkama, pismo-torbicom bez remena i svojim zaštitnim znakom - ležernom punđom, čiji su povratak britanski mediji slavodobitno popratili.

  • +16
Meghan Markle i Kate Middleton na ženskom finalu Wimbledona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Meghan je nedugo nakon vjenčanja počela nositi blijedoružičastu nijansu koja je gotovo postala njezina nova omiljena boja, a nijansa haljine - balonera bez rukava kanadskog brenda, mješavina bež i prljavoružičaste, pomalo je podsjetila upravo na tu boju.

  • +10
Modni stil Meghan Markle i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za Daily Mail je stručnjakinja Karen Haller izjavila kako se u Meghaninom odabiru ove nijanse krije puno više nego što bi većina pomislila. Psihologinja je objasnila kako nježnoružičasta ima 'umirujući učinak' na osobu koja ju nosi, a s obzirom na to da je cjelokupna situacija za Meghan još uvijek poprilično svježa, ne čudi to što ona na sve načine pokušava prikriti nervozu i ostaviti najbolji mogući dojam u očima javnosti.