ZABRINUT RODITELJ

Otac Meghan Markle tvrdi da mu kći pati u kraljevskoj obitelji i moli je da mu se javi

17.07.2018 u 07:27

Bionic
Reading

Kompliciran odnos vojvotkinje Meghan Markle i njezina oca Thomasa Marklea se nastavlja. 73-godišnji Amerikanac ponovno koristi medije kako bi došao do svoje kćeri te je preklinje da mu se javi jer strahuje da neće još dugo živjeti

Meghan Markle u London se preselila prije devet mjeseci i od tada nije vidjela većinu svoje obitelji osim majke Dorije Ragland, koja je jedina stigla na kraljevsko vjenčanje u Windsor. S ocem se, kako je kazala, čula telefonski jer on zbog zdravstvenih problema nije mogao doći na vjenčanje.

Međutim očito je da nešto u odnosu kćeri i oca nije baš najbolje jer je Thomas Markle ponovno odlučio iskoristiti medije kako bi došao do Meghan. U svom posljednjem obraćanju stranim medijima preklinje kćer da mu se javi te ističe kako nije siguran da će još dugo živjeti.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

'Imao sam srčani udar… i zapravo, mogao bih uskoro umrijeti. Zar ona stvarno želi da naš tadašnji razgovor i ono što smo si rekli bude zadnje što je čula od mene?', izjavio je za The Sun otac novopečene britanske vojvotkinje. Gospodin Markle se ponovno osvrnuo i na svoj izostanak s vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle i kazao kako mu je to greška života s kojom se ne može pomiriti.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Potom je rekao i kako je primijetio da je njegova kći nesretna u kraljevskoj obitelji te kako se teško privikava na nju.

'Vidim u njezinim očima, u njezinu osmijehu i na njezinu licu da nije sretna. Gledao sam godinama njezin osmijeh i poznajem ga. Ne sviđa mi se ovaj koji je trenutno na njezinu licu. To je tužan i bolan osmijeh', ispričao je britanskim novinarima Thomas Markle.

Objasnio je i kako je sve to rezultat njezine teške prilagodbe na novi način života i da je Meghan pod velikim pritiskom. 'Velika je cijena ulaska u kraljevsku obitelj', zaključio je Markle.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia