NE TRAŽE PUNO

Što svaka žena zaslužuje od svog muškarca?

21.04.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Odgovoran, uspješan, emocionalno zreo partner zna da svojoj dragoj mora pružiti puno više od puke zaljubljenosti, dobrog seksa, ludog izlaska. On mora biti podrška u svakom smislu, muškarac koji se ne boji dati komplimente, muškarac koji je njezin najbolji PR, koji zna finu ravnotežu između istine i laži i još puno toga

Evo jednog zanimljivog popisa stvari koje vaše partnerice zaslužuju i moraju dobiti od vas.

Muška pažnja u važnim trenucima
Ako vaša draga prolazi emocionalnu krizu, zbog neuspjeha na poslu, svađe s nekim članom obitelji ili prijateljicom, nemojte pobjeći od njezinih suza i pustiti je da problem rješava potpuno sama. Ostanite uz nju i zagrlite ju u tišini. Samo ta gesta bit će joj dovoljna i olakšat će joj da prebrodi situaciju.

Komplimenti izgovoreni jasno i glasno
Osim komplimenata kojima se razbacujete za vrijeme žestokog seksa važnije je pohvaliti dragu kad je glava hladna. Kompliment da je još uvijek neodoljiva i privlačna koji ćete joj uputiti dok se spremate za večeru ima puno veću težinu i značit će joj puno više.

Galantno ponašanje iako ste godinama u vezi
Lijepe manire i poštovanje treba njegovati i u kasnijim godinama veze. Pogotovo onda. Lijepim ponašanjem pokazujete joj da je cijenite i ne uzimate zdravo za gotovo.

Fina ravnoteža između istine i malih laži

Prešutite da joj je ručak malo zagorio, a kolači nisu baš jestivi. Bezazlena zaobilaženja istine ponekad su poželjna za zdravu i dobru vezu.

Požuda i bezuvjetno obožavanje prema jednom dijelu njezina tijela
Bez obzira koliko godina zajedničkog ljubavnog staža imate, pokažite joj kako još uvijek obožavate njezinu guzu, bokove ili grudi.

Njezin najbolji PR
Ovo vrijedi posebno kada ste u društvu obitelji i prijatelja. Pohvalite ju, budite joj podrška i nemojte se osjećati ugroženo ako joj date prostora i na važnosti.

Njezin moderni vitez
Otiđite pred nju u ured i odvedite ju u stan koji ste prethodno sredili i dekorirali laticama cvijeća, mirisnim svijećama i pjenušavom kupkom koja čeka samo na vas dvoje. Ako vam se to čini too much, jednostavno je počastite mirnom večericom koju ste pripremili, a sve začinite njenim omiljenim filmom.