LJUBAV ILI...

Što se to događa između njih dvoje?

12.09.2013 u 13:44

Bionic
Reading

Jesu li Cara i Harry novi showbizz par?

'Muškarci samo žele zadovoljiti svoje nagone. Nije ih briga za dublje osjećaje, a to me živcira', rekla je Cara Delevingne.

Iako je veliku medijsku pozornost izazvala Carina izjava da odustaje od muškaraca jer je razočarana, Daily Mail je objavio da je manekenka Cara Delevingne zapravo već mjesecima u tajnoj vezi s Harryjem Stylesom iz One Directiona!

Kako piše Daily Mail, Cara (21) i miljenik tinejdžerica Harry (19) navodno su se spetljali još u rujnu 2012. prije nego je Harry objavio da je u vezi s country pop zvijezdom Taylor Swift.

Glasine da je celeb par u vezi potaknula je fotografija Care i Harryja objavljena na Twitteru na kojoj su Cara i Harry usklikani na londonskom West Endu gdje su uživali u mjuziklu 'Book Of Mormon'. Kako je objavio Look, nakon što su se svjetla prigušila, mladi je par bio vrlo blizak: smijali su se i stalno šaputali.

'Upoznali su se još prije nekoliko godina i između njih dvoje postoji fantastična kemija. Oni se sjajno slažu. Cara mu se jako sviđa', kaže jedan izvor.